LOTJON 3V1 (ZA GRETJE) - EURO FASHION
LOTJON 3V1 (ZA GRETJE) - EURO FASHION

Losjon za gretje 3v1 Euro Fashion

EF-WL3
9,95 €
DDV vključen

Losjon 3v1, ki ga lahko zagrejemo v napravi za gretje Euro Fashion. Za higieno lahko vedno poskrbimo z novo posodico za manikuro. Losjon gladi kožo, vlaži in jo "nahrani". Na voljo v original pakiranju 473 ml. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Losjon 3v1 ali losjon za gretje gladi, vlaži in "nahrani" kožo. Formula tega losjona je obogatena z vitaminom E, ki preprečuje proces staranja in kožo ščiti pred vplivi onesnaženega okolja. Vitamin E je znan kot pomlajevalni vitamin, saj kožo gladi in vlaži. Losjon 3v1 se lahko uporablja za dnevno uporabo in prav tako za toplo masažo. Da bo losjon v največjem obsegu služil svojemu namenu, ga lahko zagrejete v za to namenjeni napravi. To bo omogočilo večjo vpojnost losijona v nohte in obnohtno kožico. Lotjon 3v1 za gretje je na voljo v original pakiranju 473 ml. 

Losijona ne nanašajte na poškodovano ali razdraženo kožo. V primeru draženja kože, takoj prenehajte z uporabo izdelka in poiščite zdravniško pomoč. Losijon uporabljajte samo za njegov namen. Hranite izven dosega otrok Preprečite stik očmi! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Nohte namakajte 5 minut v ogretem losijonu. Potem losijon nežno vmasirajte v kožico, nohte in v kožo rok. Losijon je lahko vtrt tudi v kožo komolcev, kjer je ponavadi še posebej suha koža. Pri dnevni uporabi vtrite losijon v kožo rok in lahko celo celega telesa.

Samo za profesionalno uporabo. 

Aloe Vera Gel, Vitamin E, Water, Sodium Acrylates, Mineral Oil, Fragrance, Copolymer, DMDM Hydantoin, Trideecth 6, Soybean Oil 

Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM