Baby Base Cover Line - pastelne kamuflažne baze v sedmih odtenkih Slowianka (nova generacija ASA)
Baby Base Cover Line - pastelne kamuflažne baze v sedmih odtenkih Slowianka (nova generacija ASA)

Baby Base - pastelne kamuflažne baze Slowianka

Slow-300-5
9,95 €
DDV vključen

Baby Base Cover Line je najnovejša linija pokrivnih baz znamke Slowianka Nail Trends in ko jih boste enkrat preizkusili, se ne boste več vrnili k drugim! 95% pokritost in čudovite pastelne barve ... zveni fantastično! To pa še ni vse! Nova generacija polimerov je desetkrat močnejša od obstoječe tehnologije, poveča trdoto nohtne plošče ter odpornost na praske in mehanske poškodbe. 

Velikost
Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Slowianka Nail Trends predstavlja popolnoma novo linijo Baby Base Cover Line, ki se lahko uporabljajo kot baza ali kot barva! Ko boste enkrat poizkusili obarvane baze Slowianka iz Baby Base Cover linije, je ne boste nikoli nehali uporabljati. Baze linije Baby Base Cover so pokrivne celo v 95 % in s tem na nohtu ustvarijo neverjetno in očarljivo plast na nohtih. To linijo zaznamuje tudi inovativna tehnologija in najvišja možna kvaliteta, kar zagotavlja uspeh v kozmetičnih, manikerskih in lepotilnih salonih.


Kaj prinaša nova inovativna tehnologija? Nova generacija ASA polimerov, ki so desetkrat bolj obstojni od običajnih ABS. Inovacija zagotavlja veliko boljšo strukturo umetnega nohta ter neverjetno vezavo z naravno nohtno ploščo, kar skupaj pripelje do močnega in obstojnega umetnega nohta.


Baze Slowianka se lahko uporabljajo tako na umetnem nohtu kot na naravnem nohtu po sistemu "NO FILE" (z obračanjem prsta na glavo se baza izravna, poravna, sama oblikuje v predelu "apex-a).


Baby Base Cover baze Slowianka imajo zaradi vsebnosti mikro delcev tudi možnost zapolnjevanja vdolbinic in neravnin naravnih nohtov, kar še dodatno omogoča ustvariti obstojen in dolgotrajen umeten noht. Formula teh baz je zasnovana tako, da se v bazi ne skrivajo zračni mehurčki, ki nam lahko skazijo umetne nohte.

Baze Slowianka Baby Shower so na voljo v sedmih odtenkih, vsak odtenek je na voljo v dveh original pakiranjih, bodisi 5 ali 10 ml:

Baby Powder 300 VIDEO
Baby Boo 301 VIDEO
Baby Girl 302 VIDEO
Baby Pink 303 VIDEO
Baby Shower 304 VIDEO
Baby Boy 305 VIDEO
Baby Shark 306 VIDEO

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč! Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Pripravite naravno nohto ploščo. Obrišite jo s Cleanerjem. Nanesite ULTRA BOND. Po želji najprej nanesite bazo (Base gel ali Rubber base), tanek sloj, ki je lahko tudi izbrana baza Baby Base.  Nato nadaljujte z izbranim odtenkom obarvane baze. Če sloj Rubber baze izpustite, pa nanesite obarvano bazo direktno na naravno nohtno ploščo. Utrjujte v lučki Sun Light 60 sek. in nadaljujte s sistemom permanentnega lakiranja - ali nanesite izbran top, ali pa najprej izdelajte slil francoske linije ali poslikave in zaključite s izbranim topom. 

POZOR: Obarvane baze ne sušit več kot 60 sekund, ker bi pretirana polimerizacija lahko povzročila spremembo v barvi baze oziroma odtenek baze.

Special Acrylic Polymers, Dipgenil (3,4,6-trimethylbanzoyl) Phosphine Oxide, Acrylatic Monomer, Inorganic Pigment.

CPNP: 3833964 Lak gel kolekcija BABY BASE - COVER LINE (300-306)

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM