Bel akril PRAH (Acrylic Super White)
Bel akril PRAH (Acrylic Super White)
Bel akril PRAH (Acrylic Super White)
Bel akril PRAH (Acrylic Super White)

Bel akril prah Acrylic Super White Slowianka

Slow-AcrylicClear30
21,95 €
DDV vključen

Bel akril prah Slowianka iz mikro granul je namenjen izdelavi francoske linije umetnega nohta, podaljšanega na šablono ali na umetno konico. Nasičenost belega pigmenta omogoča pokrivnost že v tankem sloju. Ustvari se bela, enotna podlaga, brez marmornih sledi.

Čas, potreben da se akril posuši, je približno 45 sekund (odvisno od temperature ozračja).

Velikost

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Akril prah se v kombinaciji z monomer tekočino za akril spremeni v podobno zmes, kot je gel, edino polimerizira se ne v lučki, temveč na zraku. Akril je v svetu zelo razširjen in priljubljen predvsem zaradi trdnosti materiala, enostavnega oblikovanja, hitrega dela ter vzdržljivosti. Akril je odličen za profesionalno uporabo v salonih, bodisi za utrjevanje naravnih nohtov, za korekcijo ali za podaljševanje na šablono ali na konico.

Zakaj izbrati sistem akrila?

Akril je trden, vzdržljiv ter obstojen  material

Akril ne rumeni, se ne razbarva ali spremeni barvo

Ko se tehnika akrila osvoji, je delo z njim enostavno in hitro - primerno za podaljševanje na šablono, konico, utrjevanje naravnih nohtov ali korekturo.

Akril masa je gladka, homogena in enotna, brez zračnih mehurčkov

Pri polimerizaciji na zraku ne povzroča neprijetnega pekočega občutka, kot se lahko zgodi pri gelu

Bel akril prah lahko uporabite za grajeni francoski stil, grajeni baby boomer, grajenje celega nohta, podaljševanje nohta, 3D francoski stil ali marmor. 

Video Bel akril PRAH (Acrylic Super White) SLOWIANKA

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Čopič za akril potopite v monomer tekočino za akril. Ko se čopič za akril napoji s tekočino za akril (monomer) ga potisnite v akrilni prah. Na čopiču nastane zmes podobna gelu, ki jo porazdelite po površini nohta oziroma po šabloni za podaljševanje ali po umetni konici, ki ste jo prej pritrdili na noht. Akrilna masa se suši na zraku. Monomer akrilna tekočina od Slowianke ima srednji čas sušenja.

Poly (ethylmethacrylate), Titanium Dioxide, Dibenzoyl Peroxide.

 CPNP: 2865011 Prah Acrylic Super White Acrylic System Slowianka 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM