KONICE, ŠABLONE in LEPILA 54 izdelkov.

na stran
 • 3,95 €

  Paleta umetnih konic SLOWIANKA, mlečnega odtenka in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. Koničko lahko po končanem NAIL ART-u odlomimo od držala, rahlo popilimo rob koničke in jo shranimo v knjigi vzorčkov (NAILS BOOK). 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih konic na metalnem obročku za nanašanje barvnih lakov in gelov olajša stranki izbiro barve umetnih nohtov. Priročna rešitev tudi za nohtne stilistke, ki rade ustvarjajo NAIL ART.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih konic na obroču EURO FASHION, prozorne ali mlečnega odtenka in v obliki STILETTO. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 1,50 €

  Paleta za barvne lake, barvne gele, »cat eye« lake, »mirror« prahe in ostale prahe ter bleščice, obarvane baze in tope s folijami in bleščicami. Tiste, ki rade ustvarjate na nohtih razne poslikave in preizkušate različne tehnike, vam ta paletka mlečnega videza nudi 20 konic.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Paleta umetnih ROZA konic na obroču EURO FASHION. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Konice MANDELJ oblike za okrasitev ali ustvarjanje barvnega vodnika so nepogrešljivi pripomočki pri delu vsakega stilista, saj ponujajo številne različne možnosti. Najbolj očiten in priljubljen med njimi je predstavitev barv lakov za nohte, ki jih ima stilist v svoji ponudbi. Uporabljajo se lahko tudi kot osnova za trening NAIL ART-a in predstavitev že...

  Na zalogi
 • 54,95 €

  Paleta oz. knjiga Color Book Slowianka je edinstvena, estetska in izjemno stilska razstavna vitrina, ki je idealna za predstavitev stilistovih lastnih umetniških del ali za shranjevanje barvnih vzorcev za naše stranke.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Z uporabo teh klešč za pinchanje bodo vaši nohti vedno popolne oblike in prave C-linije. Uporabne so tako pri modeliranju z akrilom kot tudi pri modeliranju z gelom, predvsem pri kvadratnih oblikah nohtov. Set vsebuje 5 kom metalnih klešč za pinčanje. 

  Na zalogi
 • 2,00 €

  Svilena fiberglass mrežica SNS - je pripomoček za popravljanje zlomljenega nohta ali za podaljševanje nohta. Mrežica je uporabna tudi pri ostalih tehnikah modeliranja nohtov in pomaga utrditi noht na kritičnih predelih. Fiberglas samolepilna mrežica  se lahko uporablja za utrjevanja zlomljenega nohta ali celo za podaljševanje nohta. 

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Umetne konice, trening konice, konice za NAIL ART in poslikave nohtov, displej konice za barvne lake in gele - lahko bi jih poimenovali zelo različno. Te umetne konice so majhne, ukrivljene, imajo mandljasto obliko in posnemajo videz in obliko naravnih nohtov. Zato bo vaš trening še bolj učinkovit.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Nohtni stilist lahko bistveno zmanjša čas in trud, namenjen podaljševanju in korekciji nohtov, če namesto šablon za podaljševanje uporabi DUAL FORMS. Te konice za podaljševanje nohtov so zelo primerne tako za profesionalce kot za začetnike. V tej kategoriji najdete tako FULL kot HALF dual forms, primerne za skoraj vse oblike umetnih nohtov.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih črnih konic na obroču EURO FASHION. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter še posebej cat eye lakov v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Podstavek za umetno konico (Diamond Holder EURO FASHION) je magnetno stojalo za umetno konico, ki jo uporabljamo za vajo in trening NAIL ART-a ter za pripomoček pri fotografiranju naših izdelkov.

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Šablone 2v1, za podaljševanje vseh oblik in dolžin umetnih nohtov. Papirnata zasnova je srednje trda, kar omogoča prileganje vseh oblik nohtov, lepilo pa je izredno močno, kar prepreči, da bi se šablona med delom rahljala ali spreminjala obliko. Podaljševanje nohtov s šablono je postala veščin in zanjo potrebujemo nekaj tehničnega znanja, a sam postopek...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Šablone SLOWIANKA zasnovane za izredno zahtevne nohte. Uporabljajo se za podaljševanje umetnih nohtov bodisi z gelom, akril gelom ali akrilom. 

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Šablona za oblikovanje francoske linije pri grajeni francoski s akril geli in akrili. Uporabna tudi pri kreiranju 3D French tehnike. Šablono lahko uporabimo tudi pri "Air Brush" tehniki.

  Na zalogi
 • Sale
  13,97 € 19,95 € -30%

  Šablona Entity je zasnovana za perfektno prilagajanje naravnemu nohtu in enostavno ustvarjanje pravilne C linije umetnega nohta, izdelanega s gelom, akril gelom ali akrilom. Kolut vsebuje 300 kom.

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 9,95 €

  Ekstremno dolge konice naravnega izgleda ponavadi uporabljamo za TIP BOX-e in trening in vajo poslikav nohtov in NAIL ART-a. V paketu je 50 konic, 10 različnih velikosti (vsaka velikost 5 kom).

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Zlate šablone Euro Fashion uporabljamo pri podaljševanju in modeliranju umetnih nohtov z gelom, akrilom in poly gelom oziroma akril gelom.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Nohtni stilist lahko bistveno zmanjša čas in trud, namenjen podaljševanju in korekciji nohtov, če namesto šablon za podaljševanje uporabi DUAL FORMS. Te konice za podaljševanje nohtov so zelo primerne tako za profesionalce kot za začetnike. Ker so te konice FULL, izdelajo cel noht in minimalizirajo piljenje. Najvišja točka nohta je na sredini nohta, zato...

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Univerzalne šablone Euro Fashion za podaljševanje umetnih nohtov s gelom, akrilom ali akril gelom salonskih oblik in dolžin.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Šablone Euro Fashion za podaljševanje umetnih nohtov s gelom, akrilom ali akril gelom. Zaradi dolžine in trdote so primerne za obliko nohtov Stiletto ali Classic Almond. V kolutu 300 kom.

  Na zalogi
 • 28,95 €

  Šablone PREMIUM - Euro Fashion vas bodo presenetile, kako se prilagajajo naravnemu nohtu. Omogočajo hitro in enostavno prileganje nohtov in so primerne za katero koli obliko salonskih nohtov.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Knjiga za organiziranje umetnih konic. Služi za organizacijo in za možnost ogleda barvnih nians barvnih lakov in gelov ali pa za nizanje NAIL ART vzorcev.

  Ni na zalogi
 • 8,95 €

  Šablone PREMIUM - Euro Fashion vas bodo presenetile, kako se prilagajajo naravnemu nohtu in kako obdržijo nastavljen položaj. Omogočajo hitro in enostavno prileganje nohtov in so primerne za katero koli ekstremno obliko nohtov.  Velikost: 17,2cm x 8,5cm

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Paleta umetnih konic na metalnem obročku. Set vsebuje 50 kom, vsaka konica pa so dejansko tri koničke. Smisel tega je, da stranki pokažemo barvo v več različicah. Lahko je sijaj, lahko je mat ali sijaj z efekti. Stranke si težko predstavljajo barvo v več različicah in ta paletka jim bo dala prav to. Lahko jo uporabite tudi na način trening koničk. 150...

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Še eno odkritje Natalie Larine, ki vam bo olajšalo in odprlo nove poglede na ONE STROKE in ZHOSTOVO tehniko. Set vsebuje štiri vzorce, ki vas bodo naučili pravilnih proporcev in oblik, ki vam bodo pomagali do realnih skic in zlaganja ONE STROKE in ZHOSTOVO tehnik. Ko spoznavaš tehnike NAIL ART- a, je potrebno znati zložiti proporce in izdelati skico ter...

  Na zalogi
 • 1,50 €

  Sponka za DUO forme se uporablja za pritrjevanje DUO forms pri podaljševanju umetnih nohtov z akril gelom in kalupi.

  Na zalogi
 • 34,95 €

  Nohtni stilist lahko bistveno zmanjša čas in trud, namenjen podaljševanju in korekciji nohtov, če namesto šablon za podaljševanje uporabi DUO FORMS. Te konice za podaljševanje nohtov so zelo primerne tako za profesionalce kot za začetnike. V tej kategoriji najdete FULL duo forms primerne za klasične oblike umetnih nohtov.

  Na zalogi
 • 28,95 €

  Univerzalne šablone FIRST GEL za podaljševanje umetnih nohtov s gelom, akrilom ali akril gelom. Zaradi oblike, trdote in velikosti so primerne za hitro salonsko delo in za podaljevanje nohtov salonskih oblik in dolžin.

  Na zalogi
 • 45,95 €

  Spoznajte prve, inovativne Infinity Art šablone, ki vam omogočajo ustvarjanje tudi najbolj fensi oblik. Šablone Slowianka so sestavljene iz dveh delov: Infinity Art Forms Master in Infinity Art Forms Wings. In komu so namenjene te šablone za umetne nohte? Idealne za dekorativno, umetniško ustvarjanje. In za ljudi, ki izboljšujejo svoje kvalifikacije, npr....

  Na zalogi
 • Sale
  1,00 € 2,00 € -50%

  Konice prozornega videza z globoko smile linijo. Umetne konice prozornega videza z zelo globoko smejalno linijo - Deep Smile Line Clear Tips. Služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Konice nimajo utora za lepilo, površino za lepljenje si stilistka priredi sama. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  1,80 € 2,00 € -10%

  Umetne konice naravnega videza - Proform Natural nail tips EF Exclusive so konice naravnega izgleda, desetih različnih velikosti. Služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Umetne konice naravnega videza so primerne za hitro delov v salonu. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  3,56 € 3,95 € -10%

  EF Natural Nail Tips so umetne konice in služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Umetne konice naravnega videza z okrasnim robom za hitro delov v salonu. Robovi so lahko malo drugačni, kot smo jih vajeni, ali imajo vzorec v obliki srčkov in zvezdic. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  1,80 € 2,00 € -10%

  Konice naravnega videza z globoko smile linijo. Umetne konice naravnega videza z zelo globoko smejalno linijo - Deep Smile Line Natural Tips. Služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Konice nimajo utora za lepilo, površino za lepljenje si stilistka priredi sama. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  1,80 € 2,00 € -10%

  CODI umetne konice naravnega videza služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Umetne konice naravnega videza so primerne za hitro delov v salonu. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  1,80 € 2,00 € -10%

  CODI umetne konice prozornega videza služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Umetne konice prozornega videza so primerne za hitro delov v salonu. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  1,80 € 2,00 € -10%

  CODI umetne konice belega videza služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Bele umetne konice so primerne za hitro delov v salonu. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 5,95 €

  Transparentno lepilo za konice Slowianka Nail Trends, je idealno za pritrjevanje umetnih konic za nanašanje akrila, gela, akril gela in poly gela. Priročen čopič omogoča enostavno in hitro nanašanje lepila na konice. Lepilo se veže hitro in natančno (3-5 sekund), je varno za naravno ploščico in obstojno. Za vse, ki še niste osvojli veščine podaljševanja...

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 39 od 54 izdelkov