PETALS ALCHEMY COLLECTION - SLOWIANKA (317-322)
PETALS ALCHEMY COLLECTION - SLOWIANKA (317-322)
PETALS ALCHEMY COLLECTION - SLOWIANKA (317-322)
PETALS ALCHEMY COLLECTION - SLOWIANKA (317-322)

Trajni laki s koščki folij Petals Alchemy Slowianka (317-322)

slow-317-8
11,95 €
DDV vključen

Mistični odtenki s kosmiči zlate folije odlično izpadejo v verziji s sijajem kot v mat verziji. Gre za samoizravnalno, kremasto, rahlo transparentno kolekcijo trajnih lakov Petals Alchemy.

Kolekcijo sestavljajo stekleničke 8g.

Kolekcija

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Lahka, občutljiva, nežna kot zadnji žarki poletnega sonca tik pred jesenjo - nova kolekcija trajnih lakov Petals Alchemy iz Slowianka Nail Trends. Natalia Larina je izbrala šest čudovitih barv, obogatenih z ultra nežno zlato folijo, ki vsakemu odtenku daje mističen značaj in poseben videz.

Imena barv kolekcije trajnih lakov Petals Alchemy iz Slowianka Nail Trends se nanašajo na zelišča in rože, ki nas spominjajo na tople, sončne dni.

317 Dahlia - občutljiva, odtenka breskve VIDEO

318 Marigold - topel, nežna roza VIDEO

319 Sage - trendovski odtenek zelene "žajbljeve zelene" VIDEO

320 Cornflower - globoka, temno modra VIDEO

321 Iris - svetlo modra, pastelna VIDEO

322 Salvia - nežno vijola, odtenek sivke VIDEO

Nova kolekcija trajnih lakov Petals Alchemy iz Slowianka Nail Trends ima redko kremasto konsistenco, zato se laki te kolekcije počasi izravnavajo. Takšna struktura omogoča natančno in lepo razporeditev delcev folije, ki jo  vsebujejo vsi laki iz kolekcije Petals Alchemy. Delci zlate folije so srednje veliki - med nanosom jih zelo nežno razporedimo - odstranimo lahko tudi tiste elemente, ki nam ne ustrezajo. Pokritost lakov je na okrog 80%, zaradi zlatih kosmičev, ki morajo biti vidni in se lepo svetleti. Z močnejšo pigmentacijo to ne bi bilo mogoče. Barve so rahlo prozorne, vendar sta dve plasti popolnoma pokrivni in se popolnoma strdita. 

Način uporabe: 

Najprej tanko razporedite barvo in jo utrjujte 30 sekund, nato pa drugo plast nanesite zelo nežno, ne da bi pritisnili čopič. S čopičem poskušamo delati in nanašati trajni lak "v zraku". Hibridna plast v drugem sloju je nekoliko debelejša kot pri trajnem lakiranju klasičnih barv. Ta način nanašanje barve omogoča gladko razporejanje kosmičev folije in ravnanje trajnega laka. 


Vsako plast v svetilki utrjujemo 30 sekund. Lake kolekcije trajnih lakov Petals Alchemy pokrivamo z izbranim topom, lahko No Wipe, Velvet, Velvet Holo ali Unicorn gold, rose ali blue.  Laki iz kolekcije Petals Alchemy imajo minimalen disperzijski sloj (leljiv sloj po utrjevanju)- zato pri poslikavi lahko takoj rišemo na utrjen sloj lakov Petals Alcemy.  

Pomembno!
Laki te kolekcije imajo zelo majhen delež disperzijskega sloja. Po utrjevanju so skoraj nelepljivi. Kar pomeni, da v primeru sušenja več kot 120 sekund postanejo gladki in drseči, kar ni dobro za premaz topa. Če boste te lake po nesreči sušili več kot 60 sekund (ali imate zelo močno lučko) in bo lepljiv disperzijski sloj izginil, noht obrišite s Cleanerjem, zmatirajte površino in prosti rob ter zaključite s izbranim topom.

Kolekcije
Petals Alchemy
Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Trajni lak sušimo v UV ali LED profesionalni lučki. Odvisno od moči lučke, priporočamo 30-60 sekund. Barvni trajni lak se praviloma nanaša na spiljen in oblikovan gel pri postopku izdelave umetnih nohtov ali na polimerizirano in utrjeno bazo pri postopku trajnega lakiranja. Trajni laki te kolekcije se praviloma nanašajo v prvem sloju zelo tanko in v drugem sloju malo debeleje, da dosežemo učinek samoizravnave. (vsak sloj se suši 30-60 sekund v UV ali LED lučki). Zaključuje se s poljubnim topom, bodisi mat (VELVET) ali svetlečega efekta (Top Coat NO WIPE).

Čas utrjevanja: UV/2-3 min, LED/1 min, SUNPOWER /1 min

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Poly (Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Hema, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, P-Hydroxyanisole, CI77891, CI 74260, CI77266, CI45410, CI45380, CI60730, CI15850, CI15850:1, CI77002, CI77492, CI47005, CI77007, CI74160, CI77491, CI77742, CI47000, CI16230

CPNP: 3833437 Lak gel kolekcija PETALS ALCHEMY (317-322)

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM