Chrome Laki Slowianka - Metalni odtenki (KLASIČNA KOLEKCIJA)
Chrome Laki Slowianka - Metalni odtenki (KLASIČNA KOLEKCIJA)

Trajni laki metalni odtenki Chrome Slowianka

slow-59
Zadnji kosi na voljo
12,95 €
DDV vključen

Chrome trajni laki Slowianka so metalni odtenki za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov. Značilnost permanentnih lakov te znamke je dobra pigmentiranost, pokrivnost, mazljivost in obstojnost.

 Na voljo v original pakiranju 10 ml.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Kolekcija Chrome Lakov Slowianka vsebuje dva laka oziroma dva odtenka:

Lak št. 58 (rdeče rjav) in
lak št. 59 (zeleno moder). 

 Na voljo v original pakiranju 10 ml.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland 
Čas utrjevanja: UV/2-3 min, LED/1 min, SUNPOWER /1 min

Chrome laki se utrjujejo v lučki in sušijo na zraku (po utrjevanju v lučki potrebujejo praviloma še 5 minut, da se popolnoma posušijo na zraku). Zaščitijo se s topom NO WIPE. Pred nanosom topa morajo biti popolnoma suhi. Priporočajo se predvsem za dekoracijo nohtov, NAIL ART (Mistic Style) in ne toliko za pokrivanje cele nohtne ploskve.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Butyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Nitrocellulose, Ethyl Acetate, Silica Dimethyl Silylate, Benzoyl Isopropanol, Acrylates Copolymer, Isopropyl Alcohol, Alcohol Methoxy, PEG/Caprolactone/Valerolactone/Dibutyl, Ethanolamine Phosphate, Xylene, Diacetone Alcohol, Tripropylene Glycol Diarylate, Cyclohexyl – dimethylammomium Dihydrogen Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylbenzene

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM