CAT EYE LAK GEL  SLOWIANKA
CAT EYE LAK GEL  SLOWIANKA
CAT EYE LAK GEL  SLOWIANKA
CAT EYE LAK GEL  SLOWIANKA

Trajni laki Cat eye Slowianka - klasična kolekcija

slow-cateye10-1
12,95 €
DDV vključen

Magnetni trajni laki se uporabljajo za trajno lakiranje nohtov ali za pokrivanje umetnih nohtov z barvnim slojem. Ker vsebujejo magnetne delce, lahko z magnetom ustvarimo edinstvene efekte in odseve svetlobe. Uporabljamo jih lahko tudi za nail art. Cat eye lak praviloma uporabljamo na temnih podlagah, najpogosteje je to črna. 

Velikost
Kolekcija

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Lak Gel Cat Eye Slowianka za trajno lakiranje nohtov ali za lakiranje katere koli vrste umetnih nohtov, bodisi geliranih ali iz akrila. Ti gel laki so povprečne gostote in so enostavni za uporabo. Hybridni laki s cat eye efektom so zelo pigmentirani in se dobro sušijo tudi v debelejših slojih. Zahvaljujoč intenzivnosti barve in ustrezne nasičenosti (kar je posledica visoke pigmentacije), so idealni za barvanje in okraševanje ter ustvarjanje NAIL ART-a in tekstur. Prevzela vas bo enostavna in prijetna uporaba, saj ne teče navzdol na kožo, kar omogoča uporabo laka na vseh nohtih naenkrat. Te lake zaznamuje tudi velika fleksibilnost, zato barva ne poka in se ne kruši z nohta. Barve so prekrivne tudi že z enim nanosom. Pri polimerizaciji se ne krči in guba. Primerno za umetne in naravne nohte.

Za doseganje in dokončanje učinka »Cat-eye« je potrebna uporaba magneta za cat eye. 

Izbirate lahko med sedemnajstimi odtenki pakirani kot 10 ml ali 5 ml.

VIDEO Cat Eye 1

Nohti, ki spominjajo na najlepše kamne, ki jih je oblikovala sama mati narava. Ta učinek boste dosegli s tem sodobnim hibridnim lakom za nohte. Temno mornarsko modra kozmetika vam bo omogočila doseganje osupljivih rezultatov brez potrebe po dodatnih tretmajih za oblikovanje.

VIDEO Cat Eye 2

Učinek mačjega očesa na vaših nohtih – če želite ustvariti edinstveno manikuro in želite presenetljiv zaključek, obvezno uporabite ta hibridni lak. Zahvaljujoč njemu lahko ustvarite izvirno manikuro z zanimivim zaključkom, ki vas bo očarala.

VIDEO Cat Eye 3

Učinek mačjega očesa na nohtih, ki spominja na kozmično galaksijo ali kapnike, ki jih je oblikovala narava. Lepota sama!

VIDEO Cat Eye 4

Turkizna je barva, ki v umetnosti nakita in ličenja velja za sinonim za eleganco, šarm, lepoto in minljivost favne in flore. To so osnovne barve, ki jih lahko vidimo v zenici mačjega očesa ali na repu eksotičnih ptic.

VIDEO Cat Eye 5

Lepota narave je zelena v različnih odtenkih. Je moč narave, njena neskončnost in enkratnost. Če želite v vsakodnevno hibridno manikuro vnesti vsaj majhen element favne in flore, je vredno izbrati moderno, a enostavno kozmetiko za nanašanje.

VIDEO Cat Eye 6

V jekleni barvi izdelek, ustvarjen posebej za vas. Kovinski tok s čudovitim, očarljivim srebrnim odtenkom, s spektakularnim sijajem, v kombinaciji s temnim emajlom, ustvari mačje oči na nohtih. 

VIDEO Cat Eye 7

Kovinski sijaj na črnem emajlu ustvarja učinek globoke, zelene zenice, ki spominja na pavje perje ali zožene oči mačke, ki opazuje svet okoli sebe.

VIDEO Cat Eye 8

Vijolični sijoči gel lak je namenjen ljubiteljem nenavadnih, izvirnih barvnih kombinacij in spektakularnih efektov oblikovanja nohtov. V kombinaciji s črnim lakom bodo vaši nohti podobni kozmični galaksiji.

VIDEO Cat Eye 9

Vsekakor si oglejte sočno vijoličen gel lak. V kombinaciji s črnim lakom ustvari resnično neverjeten stilski učinek.

VIDEO Cat Eye 10

Nasičen, globok, grafitno-mornarsko moder kovinski tok v kombinaciji s črnim emajlom ustvarja spektakularen gradient in neverjeten učinek mačjega očesa na nohtih.

VIDEO Cat Eye 11

Kovinski sijaj v kombinaciji s črnim emajlom daje neverjeten odtenek morske barve s spreminjajočim se sijajem in delci. Svetlejši trak spominja na mačjo zenico.

VIDEO Cat Eye 12

To je izdelek, ki spominja na najlepše drage kamne, ki se uporabljajo v nakitu. Njegov smaragdni odtenek s kovinskim tokom, ki ga lahko poravnate v katero koli smer, olajša oblikovanje nohtov v skladu z vašimi pričakovanji in željami.

VIDEO Cat Eye 13

Kovinski sijaj in delci, izravnani v kateri koli smeri, vam bodo omogočili, da dosežete najbolj moden učinek mačjih oči z azurnim sijajem.

VIDEO Cat Eye 14

Kombinacija čudovite svetlo rdeče s kovinskim sijajem. Najbolje izgleda na črnem hibridu. Delce, ki potujejo po nohtni plošči, lahko poravnate v kateri koli smeri, ki jo izberete, in ustvarite izvirne, edinstvene in edinstvene sloge.

VIDEO Cat Eye 15

VIDEO Cat Eye 16

Ustvari zanimivo rumeno črto na nohtih. To je edinstveno mačje oko, ki prikliče v spomin tudi podobo razpetega pavjega repa.

VIDEO Cat Eye 17

Kombinacija vpadljive vijolične z močnim poudarkom v obliki ognjeno oranžne barve ustvarja izjemen preliv, ki se lesketa z množico delcev.

Nail Art z uporabo CAT EYE: Lak Gel Cat Eye - Slowianka - številka 15

Kolekcije
Klasična kolekcija
Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Utrjujte v UV lučki 2-3 minute ali v LED lučki 1 minuto.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Nohtno ploščo pripravite, kot ste navajeni. Zgradite noht z gelom ali trajnim lakom. Nanesite temno barvno podlago (ponavadi črni trajni lak) in jo sušite po navodilih. Po utrjevanju nanesite Cat Eye trajni lak in pristavite magnet, da se magnetni delci razporedijo v želen dizajn in se ustvari osupljiva reflekcija. Magnet zadržite priližno 3-5 sekund. V LED lučki utrjevanje 60 sekund. Ali v UV lučki sušite 120 sekund. Zaključite z izbranim topom. 

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Butyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Nitrocellulose, Ethyl Acetate, Silica Dimethyl Silylate, Benzoyl Isopropanol, Acrylates Copolymer, Isopropyl Alcohol, Alcohol Methoxy, PEG/Caprolactone/Valerolactone/Dibutyl, Ethanolamine Phosphate, Xylene, Diacetone Alcohol, Tripropylene Glycol Diarylate, Cyclohexyl – dimethylammomium Dihydrogen Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylbenzene

  2-Methylpropanol, Ditallowamidoethy Phosphate. May contain (+/-) : Aqua, Bis – Trimethylbenzoy Phenylphosphine Oxide, Mica, Polyetheylene, Terephthalate, Polyester/ Copolyester, Polyurethane-11, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Styrene/Acrylate Copolymer, CI 12085, CI 14270, CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 42510, CI 45410, CI 60725, CI 73385, CI 74160, CI 74260, CI 77000, CI 77007, CI 77120, CI 77266, CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77891

CPNP: 3833215 Lak gel kolekcija CAT EYE

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM