LAK GEL BARVNI VINO MAGENTA - SLOWIANKA
LAK GEL BARVNI VINO MAGENTA - SLOWIANKA
LAK GEL BARVNI VINO MAGENTA - SLOWIANKA
LAK GEL BARVNI VINO MAGENTA - SLOWIANKA

Lak gel barvni Vino Magenta Slowianka

slow-VinoMagenta-8
17,95 €
DDV vključen

Izrazit, a ne agresiven, živahen in vesel hkrati. Edinstven in neponovljiv odtenek rdeče, ki nežno prehaja v rožnato, obešen na meji toplih in hladnih barv. Vino Magenta, bleščeča barva, je bila ustvarjena za stranke, ki nenehno sledijo trendom v modni industriji. Primeren za trajno lakiranje ali pokrivanje umetnih nohtov iz gela, poly gela ali akril gela.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Must have odtenek trajnega laka leta 2023!

Barva, ki odraža letošnji panton – Viva Magenta. Vino Magenta, bleščeča barva, je bila ustvarjena za stranke, ki nenehno sledijo trendom v modni industriji. Nenavadna barva in nesporen hit med odtenki hibridnih lakov. Živahna, uporniška in hkrati vesela Viva Magenta zaprta v majhno stekleničko 8 ml znamke Slowianka. Hibridni lak preseneti s svojo ekspresivnostjo in hkrati umirjenostjo. Močna pigmentacija daje vtis izredne sočnosti te edinstvene barve, ki odraža panton in se prilega estetskemu kanonu hibridnih barv.

Lastnosti izdelka:

-globoko rdeča barva, rahlo rožnata (odseva pantone leta 2023),

-visoka pigmentacija, en sloj popolnoma prekrije noht (vseeno priporočamo nanos v dveh zelo tankih slojih),

-nežna, kremasta tekstura, popolno izravnavanje izdelka; ne zlije se v obnohtne kanale, odlično se nanese na predel ob obnohtni kožici,

- po utrjevanju se ne skrči in ne spremeni odtenka barve.

Barva
Rdeča
Vijolična
Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Na hibridno bazo ali na površino iz gela, akril gela ali poly gela, matirano s polirnim blokom 240, nanesemo eno plast in jo damo v lučko za polimerizacijo (sušimo po navodilih konkretne lučke). Po potrebi ponovite ta korak in nanesite drugi sloj. Po utrjevanju nanesite izbrani zaključni top (sušite v skladu z navodili).

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, P-Hydroxyanisole, +/- CI 77891, CI 74260, CI 77266, CI 45410, CI 45380, CI 60730, CI 15850, CI 15850:1, CI 77002, CI 77492, CI 47005, CI 77007, CI 74160, CI 77491, CI 77742, CI 47000, CI 16230.
Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM