Lak gel ZAKLJUČNI z MINI HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka
Lak gel ZAKLJUČNI z MINI HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka
Lak gel ZAKLJUČNI z MINI HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka
Lak gel ZAKLJUČNI z MINI HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka
Lak gel ZAKLJUČNI z MINI HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka
Lak gel ZAKLJUČNI z MINI HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka

Top Holo No Wipe - zaključni z mini holo bleščicami brez disperzije Slowianka

Slow-TopHoloMINI
14,95 €
DDV vključen

Ženske rade blestimo in smo opažene, hkrati pa navdušujemo s svojo nežnostjo in naravnostjo. Da bi izpolnili pričakovanja žensk, je bil ustvarjen edinstven izdelek - Top Holo No Wipe z mikro bleščicami. Top, ki bo popestril vaše standardne odtenke trajnih lakov in barvnih gelov Top ima kremasto redkejšo konsistenco z finimi mini holografskimi bleščicami. 

100% secure payments
 

Zaključni trajni lak primeren za trajno lakirane in umetne nohte, s suspenzijo zelo finega holografskega prahu s srednjo pigmentacijo. Najbolj prodajan izdelek, popolna novost na tržišču, ki bo popestril vašo zbirko trajnih lakov in gelov.

Top Holo No Wipe je redkost v naši panogi, hkrati pa izdelek, ki se popolnoma vklaplja v trende letošnjega leta. Popoln za zaključek tako temnih kot svetlih nohtov. Na njih ustvarja neverjetne vizualne učinke. Še več, ko se nanaša na različne barve, ustvari različne odtenke in kreacije.

Odlična rešitev, saj lahko z različnimi hibridnimi barvami in enim zaključnem slojem ustvarite na tisoče različic neverjetnih stilov. Vse zahvaljujoč dejstvu, da so delci v nadlaku razporejeni tako na gosto, da je barva, na katero je nanesen, odlično vidna.

Na svetlih barvah hibridov delci postanejo subtilno svetli in se pod vplivom svetlobe spremenijo v holo učinek. Nohti so osupljivi in hkrati se nežno lesketajo v različnih barvah mavrice. Spektakularen prizor, ki ga noben drug top ne more ustvariti.

Po drugi strani pa na temnih hibridih Top Coat Holo ustvari veliko močnejši učinek, zelo intenziven in ekspresiven, a še vedno ostaja eleganten. 

Po nanosu Top Coat No Wipe Holo na nohte se delci enakomerno razporedijo med seboj in ustvarijo holografske, večbarvne odseve. Na nohtu se ustvari delček mavrice, ki okrepljen s svetlobnimi žarki, ustvari zelo edinstven, pravljičen učinek. Popolna izbira za drznejše in bolj izrazite stile.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. 

Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 60-90 sek

Nima disperzije in ga po polimerizaciji ni treba brisati ??s cleanerjem, površina nohtov se lepo sveti in je popolnoma gladka.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer
Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM