ONLINE TEČAJ ZA NOHTE IN POSLIKAVE 8 izdelkov.

 • 40,00 €

  Baby boomer je različica francoske manikure. A razlikuje se po tem, da bela konica ni tako izrazita in postopoma bledi in se zliva v različne odtenke lakov, gelov ali akril gelov. Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni.  Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun.

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni.  Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun. Ta tečaj vas pripelje do pomembnega elementa NAIL ART-a: OMBRE in risanje s tankim čopičem. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni. Po prijavi vam na e-mail posredujemo predračun. Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike NAIL ART-a: COMIC NAILS na temo zimski vzorčki. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni.  Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun. Ta tečaj vas pripelje do najbolj pomembnih elementov NAIL ART-a - to so ORNAMENTI. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  ONLINE tečaj za nežne poslikave efekta AKVAREL. WORKSHOP zajema zimske in božične motive, floristične motive, abstrakcije in marmor in je primeren za kateri koli letni čas.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni.  Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun.

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni.  Po prijavi na e-mail vam na e-mail posredujemo predračun. Zelo enostaven tečaj različnih kombinacij. Največji povdarek je na razlivanju v efekt kamna - stone effect. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  ONLINE tečaj enostavnih božičnih vzorcev za začetnike ali za tiste, ki potrebujejo ideje za hitro salonsko delo.  Za prijavo pišite na e-mail: INFO@BRILJANT.SI. Nato vam posredujemo podatke za plačilo. Cena ONLINE tečaja (na voljo za nakup kadarkoli): 40 EUR. 

  Na zalogi
 • 40,00 €

  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni. Po prijavi vam na e-mail posredujemo predračun. Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike NAIL ART-a: SHARM na temo HALLOWEEN in jesenski motivi. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 8 od 8 izdelkov