Pile za NARAVNE nohte 7 izdelkov.

 • 0,70 €

  Lesena pila EURO FASHION je odlična za natančno piljenje ter doseganje težje dostopnih predelov na nohtih, recimo bočne stranice pri točki rasti nohta. Primerna za piljenje naravnih in umetnih nohtov. Pila je v beli barvi, ravna, gradacije 180/240, izredno tanka in obojestranska.

  Na zalogi
 • 4,00 €

  Transparentna steklena pila za nohte v PVC ovitku z logotipom EURO FASHION. Gradacija pile na obeh straneh pile je fina in vzdržljiva. Pila je namenjena profesionalni ali domači uporabi za krajšanje in oblikovanje nohtov.

  Na zalogi
 • 1,00 €

  Pila za nohte HANNAH Euro Fashion je dvostranska pila, roza barve, v granulaciji 180-180. Za nežen pristop piljenja trajno lakiranih nohtov ali naravnih nohtov. Koda: hannah

  Na zalogi
 • 2,00 €

  Polirna pila - polirni blok (nail buffer) EURO FASHION za piljenje in poliranje naravnega nohta. V svetlo zeleni barvi, na voljo v več različicah. S tem bo vaša naravna manikura postala perfektna. 

  Na zalogi
 • 1,50 €

  PILA in BLOK, 2v1, za hitro in efektivno delo v salonu. Nujno orodje za oblikovanje umetnih nohtov je na eni strani pila gradacije 180 in na drugi strani blok gradacije 240.

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Brusek DISK Slowianka za različne načine odstranjevanja gela in akril gela iz umetnih nohtov. Disk za piljenje z brusnimi nastavki je idealen za pedikuro, skrajšanje umetnih ali naravnih nohtov in odstranjevanje mase iz nohtne plošče.

  Na zalogi
 • 0,65 €

  Pila zebra v obliki pollune (halfmoon) v granulaciji 180/180 znamke EURO FASHION za piljenje in oblikovanje umetnih nohtov. Zahvaljujoč veliki površini in dvostranski gradaciji 180/180 maksimira učinek in zmanjša napor pri delu piljenja in glajenja površine umetnih nohtov.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov