BARVNI LAKI 89 izdelkov.

na stran
 • 11,95 €

  Slowianka je za vas pripravila pokriven in pigmentiran bel trajni lak ARCTIC WHITE v original pakiranju 8 ml. Nova formula močno pigmentirane bele bo poudarila obliko vsakega nohta-trajno lakiranega ali umetno grajenega z gelom ali akrilom.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Bubble Gum kolekcija trajnih lakov Slowianka je sestavljena iz 10-iz nasičenih neonskih barv s sladkim vonjem žvečilnega gumija.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  LAK GEL barvni CARBON BLACK za trajno lakiranje ali lakiranje umetnih geliranih ali akrilnih nohtov. Nova formula močno pigmentirane črne bo poudarila naravno lepoto vsakega nohta.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  WONDERLAND COLLECTION Slowianka ali Slowiankina čudežna dežela je sestavljena iz 5-ih spomladanskih odtenkov trajnih lakov, ki so primerni tako za permanentno lakiranje kot tudi za umetne nohte.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  POP STARS kolekcija znamke Slowianke, zasnovana s strani Natalie Larine. Barve so močno pigmentirane, goste in zato odlično prekrivne. Na voljo je deset novih odtenkov, s katerimi boste zasijale kot zvezde.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Ballet Collection Slowianka – je 6 modnih, jesensko zimskih odtenkov, ki bodo ukradli srca vaših strank. Kolekcijo trajnih lakov oblikujejo nežni, prefinjeni, klasični in elegantni odtenki.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Mistic Queen kolekcija Slowianka Nail Trends za trajno lakiranje ali za dekoriranje umetnih nohtov, bodisi geliranih nohtov bodisi akrilnih nohtov. Kolekcija vsebuje poleg štirih enobarvnih permanentnih lakov (99, 103, 104, 105) tudi tri permanentne lake z drobnimi bleščicami: rdeč (99), moder (97) in črno-zelen (98) ter tri metalne lake (100, 101, 102...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Ustvarite razigrane in vesele gel modele s temi pastelnimi barvami Candy Queen Gel Polish Collection iz Slowianke. Od čudovitih pastelnih barv do očarljivih gelov iz Slowianke. Te gel polish barve iz Slowianke so primerne za umetne nohte ali naravne nohte. Izredno pokrivni in mazljivi. Zelo uporabni tudi pri tehniki SHARM, z njimi ustvarimo idealno...

  Izdelek je dobavljiv v različnih variacijah
 • 8,95 €

  Ti gel laki so gumijasti geli nove generacije, s posebnimi značilnostmi olajšanja dela in povečanja obstojnosti. Z uporabo lakov Cashemir Line lahko ustvarimo videz kašmirja in marmorja na nohtih.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Perla kolekcija Slowianka vsebuje dva odtenka nežno roza in nežno moder. Na voljo v pakiranju 5ml.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Magnetni trajni laki se uporabljajo za trajno lakiranje nohtov ali za pokrivanje umetnih nohtov z barvnim slojem. Ker vsebujejo magnetne delce, lahko z magnetom ustvarimo edinstvene efekte in odseve svetlobe. Uporabljamo jih lahko tudi za NAIL ART. Cat eye lak praviloma uporabljamo na temnih podlagah, najpogosteje je to črna. 

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Inovativna linija neonskih barv, na voljo 6-ih barvnih odtenkih. Barve ne bodo ostale neuporabljene na vaših policah. Neonski gel se lahko nanese na celotno površino nohta ali se zmeša med seboj, da ustvarite učinek Ombre. Ta lak ni pokriven, to je filter, ki se uporablja kot premaz obstoječe barve, kateri imamo namen sprementi odtenek ali intenzivnost...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Puppy Collection Slowianka (The Puppy Collection Slowianka). Kolekcija 15-ih barv permanentnih lakov z imeni naših hišnih ljubljenčkov. Trajni laki so primerni tako za permanentno lakiranje kot za premaz umetnih nohtov, na voljo pa so v original embalaži 5 ml, 10 ml ali 8 ml.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Linija lakov Carnaval Dance Kolekcije iz Slowianke, ki vsebuje koščke folij in bleščice v različnih odtenkih. So dobro pigmentirani in se lahko nanašajo ali v enem sloju ali v dveh, če se želi ustvariti še večja pokrivnost. Atraktivni so pokriti s permanentnim lakom za sijaj NO WIPE, ter prav tako zaključeni s permanentnim mat lakom VELVET.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Kolekcija PASTEL MUFFIN Slowianka zajema 10 čudovitih neon pastelnih trajnih lakov, ki jih je ustvarila Natalia Larina. Primerni so za trajno, permanentno lakiranje ter umetne podaljšane nohte in za NAIL ART tehnike, kot je WET TO WET, SHARM in OMBRE.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Permanentni lak, ji je namenjen izdelavi francoske manikure na naravni plošči nohta. French Slowianka

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Ta kolekcija nudi trajne lake v petih privlačnih odtenkih rdeče: Like a Queen, Become a Star, Stay Classy, Feel Sexy, Be Dangerous. Ti odtenki so primerni za dnevne kot tudi večerne izhode ter so znak seksipilnosti.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Gel Lak Barvni Slowianka - Rdeči odtenki 5 ml, 10 ml ali 8ml - Klasična kolekcija Linija podstawowa Slowianka

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Ti gel laki so gumijasti geli nove generacije, s dobrim oprijemom, primerno pigmentacijo, obstojni in enostavni za uporabo. Primerni so tako za trajno lakiranje kot za barvanje umetnih podaljšanih nohtov s akrilom ali gelom. Gel Lak Barvni Slowianka v roza odtenkih na voljo v 5ml, 8ml in 10ml.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Gel Lak Barvni Slowianka - Modri odtenki 5 ml in 10 ml - Klasična kolekcija Linia Podstawowa Slowianka

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Gel Lak Barvni Slowianka - Vijola odtenki 5, 10 ali 8 ml - Klasična kolekcija Linia podstawowa Slowianka

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Gel Lak Barvni Slowianka - Sivi odtenki 10 ml- Klasična kolekcija Linia Podstawowa Slowianka

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Gel Lak Barvni Slowianka - Zeleni in Rumeni odtenki 5 ml in 10 ml - Klasična kolekcija Linia podstawowa Slowianka

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Gel Lak Barvni Slowianka - Oranžni odtenki 10 ml - Klasična kolekcija Linia Podstawowa Slowianka

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Gel Lak Barvni Slowianka - BEL je gumijasti geli nove generacije, ki imajo posebne značilnosti, ki olajšajo delo. So povprečne gostote. Zelo pigmentirani in se dobro sušijo tudi v debelejših slojih. Na voljo BEL GEL LAK v 5 ml in 10 ml steklenički.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Gel Lak Barvni Slowianka - ČRN je gumijasti geli nove generacije, ki imajo posebne značilnosti, ki olajšajo delo. So povprečne gostote. Zelo pigmentirani in se dobro sušijo tudi v debelejših slojih. Na voljo ČRN GEL LAK v 5 ml in 10 ml steklenički.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Last Night Collection SLOWIANKA Nail Trends vsebuje štiri odtenke trajnih lakov: Funky, Party, Shiver in Electric. Nasičeni permanentni laki s drobnimi bleščicami primerni za trajno lakiranje ali umetne nohte.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Ti gel laki so gumijasti geli nove generacije, ki imajo posebne značilnosti, ki olajšajo delo. LINIA NEONOWA SLOWIANKA

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Slowianka Nail Trends vam predstavlja novo kolekcijo izredno pigmentiranih trajnih lakov The Fashion Block, ki se uporabljajo pri permanentnem lakiranju in pri lakiranju umetnih nohtov. Kolekcijo sestavlja 5 odtenkov hibridnih lakov, ki so na voljo v 5ml ali 10 ml original pakiranju: Orange Luis, Calypso Coral, Scarlet Flame, Trendy Blue, Grey Ash.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Kolekcija Porto Bella Slowianka Nail Trends. Za novo kolekcijo Portobella smo dobili navdih na Portugalskem. Portugalska polna sonca, barv in čudovite narave lahko očara tudi najzahtevnejše turiste. Edinstvene barvne kombinacije, ki jih lahko občudujemo na keramiki Azulejos - smo zaprli v steklenice lakov Slowianka in jih pripravili za nohtne stiliste.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Permanentni lak First Gel je mazljiv, kremast, pokriven ter omogoča hitro in učinkovito delo v kozmetičnih in manikerskih salonih. Na voljo v steklenički 10ml.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Za jesenski pridih in razpoloženje v manikerskih in kozmetičnih salonih bodo poskrbeli novi odtenki trajnih lakov Maroons Slowianka Nail Trends v toplih barvah zemlje in narave z malo dodanega glamurja in svetlečih dodatkov. Toplo, jesensko, navdihnjeno z naravo in njenimi skrivnostmi...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Zbirka urokov v steklenički Slowianka, ujetih kot magični trajni laki, ki poskrbijo za magičnost in čarobnost v kozmetičnih in manikerskih salonih ter očarajo vaše stranke. Prepustite se magiji in začarajte tako umetne kot tudi trajno lakirane nohte s petimi eliksirji, ki jih je ustvarila Natalia Larina.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Odločitev je padla! Odločili smo se, da bomo bleščeče užitke interpretirali v zelo bleščeči in zelo praznični izdaji. GLITTER PLEASURE! Kolekcijo trajnih lakov sestavlja pet edinstvenih in raznolikih vrst bleščečih se lakov, ki bodo všeč vsaki stranki in ne samo decembra, temveč vse mesece v letu.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Kolekcija Kitty Gems Slowianka je namenjena ljubiteljem CAT EYE efektov, ki jih uporabljajo za lakiranje naravnih nohtov ali umetnih nohtov ali ustvarjajo z njimi različne tipe NAIL ART-a. Magnetni barvni permanentni GEL LAKI CAT EYE s pomočjo magneta ustvarijo različne vzorce ali videze mačjega očesa.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Kolekcija Cherrymoon - zaradi močne pigmentacije in čudovitih odtenkov boste želeli imeti vse! Trajni laki rdečih tonov za permanentno lakirane nohte in umetne gelirane in akrilne nohte Slowianka Nail Trends.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Nova pastelna kolekcija Yummy, katere trajni laki vsebujejo dodatke, kot so folije različnih velikosti in pomagajo ustvariti sladek, privlačen videz, ki lahko spominja na sadje ali mogoče pisanko. Kolekcijo lakov sestavlja: 4 nežni pastelni odtenki, en trajni lak mlečnega videza in 5 trajnih lakov s dodatki folij.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Za gel lake linije Diamantni kameleon Slowianka je značilno, da so nohti po nanosu sijoči in imajo prehode med barvami kot kameleon.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Nova, sočna in energična kolekcija trajnih lakov RIO je eksotično potovanje v Južno Ameriko. Ta kolekcija permanentnih lakov Slowianka primernih za trajno lakiranje in za lakiranje umetnih nohtov zajema brazilske vibracije, spominja na plažo, morje, vročino, ples, eksotične rastline in živali.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 39 od 89 izdelkov