CAT EYE trajni laki 11 izdelkov.

 • 11,95 €

  First Gel gel laki Cat Eye so magnetni gel laki in so na voljo v štirih privlačnih odtenkih: BAGHEERA, PONKA, MARFA, GARFIELD. Primerni so tako za sistem geliranja kot tudi za sistem permanentnega lakiranja. Na voljo v pakiranju 5 gr. 

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Magnetni trajni laki se uporabljajo za trajno lakiranje nohtov ali za pokrivanje umetnih nohtov z barvnim slojem. Ker vsebujejo magnetne delce, lahko z magnetom ustvarimo edinstvene efekte in odseve svetlobe. Uporabljamo jih lahko tudi za NAIL ART. Cat eye lak praviloma uporabljamo na temnih podlagah, najpogosteje je to črna. 

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Magnet za magnetne in CAT EYE lake, ki jih nanašamo na permanentno lakirane nohte ali grajene nohte iz gela ali akrila. Magnetni laki in magnet so primerni za efekt na trajno lakiranih nohtih ali pa pri različnih vrstah NAIL ART-a. Pravokotnik na eni strani vleče k sebi magnetne delce. A okrogel del na drugi strani magnetne delce odbija. Cat eye laki se...

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Kolekcija Kitty Gems Slowianka je namenjena ljubiteljem CAT EYE efektov, ki jih uporabljajo za lakiranje naravnih nohtov ali umetnih nohtov ali ustvarjajo z njimi različne tipe NAIL ART-a. Magnetni barvni permanentni GEL LAKI CAT EYE s pomočjo magneta ustvarijo različne vzorce ali videze mačjega očesa.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Magnet dvojni za magnetne in CAT EYE lake. Primeren za efekt na trajno lakiranih nohtih ali pa pri različnih vrstah NAIL ART-a. 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Magnet svinčnik za CAT EYE efekt, ki se uporablja v kombinaciji s magnetnimi laki Cat Eye.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Magnetni trajni lak z edinstveno formulo ustvarja v kombinaciji z magnetom edinstveni tridimenzionalni učinek na kateri koli barvni podlagi. 

  Ni na zalogi
 • 6,95 €

  GEL ME - Cat Eye (Magnetic) vsebujejo magnetne delce, ki jih s pomočjo magneta postavimo v želen dizajn. Na voljo 10 odtenkov v original pakiranju 8 ml.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Magnetni gel z edinstveno formulo ustvarja v kombinaciji z magnetom edinstveni 5D učinek na kateri koli barvni podlagi, praviloma je to črna ali temna. Na voljo v treh kombinacijah v pakiranju 3 gr. 

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Odločitev je padla! Odločili smo se, da bomo bleščeče užitke interpretirali v zelo bleščeči in zelo praznični izdaji. GLITTER PLEASURE! Kolekcijo trajnih lakov sestavlja pet edinstvenih in raznolikih vrst bleščečih se lakov, ki bodo všeč vsaki stranki in ne samo decembra, temveč vse mesece v letu.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Čopič SILIKON je pripomoček iz silikona, namenjen oblikovanju 3D gelov in plastelin gela. Glava iz silikona je izredno mehka in fleksibilna, kar omogoča učinkovito oblikovanje 3D gelov in plastelin gelov. Oblikujemo lahko rože, listke in celo prtičke. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov