Ščetke proti prahu 5 izdelkov.

 • 1,00 €

  Ščetka ali krtačka je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Krtačka ščetke proti prahu  je narejena iz zelo mehke ščetine, ki se pri ščetkanju ne obrabi ali upogne. V Slowianki imenujemo to krtačko PINGVINČEK. 

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Ščetka ali okrogla krtačka z zaščito za ščetine je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.

  Na zalogi
 • 0,50 €

  Ščetka ali MINI krtačka je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Brus krtača za poliranje služi popolnemu zaključku piljenega umetnega nohta pred nanosom barve ali zaključnega topa. Efektivno in natančno ostrani vse ostanke praha iz nohtne plošče in obnohtnih kanalov in zagotovi čistost nadaljnega dela. Ta ščetka bo odstranila najmanjše delčke praha, pri tem pa še dodatno spolirala umeten noht. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov