Mrežica za utrjevanje nohtov EURO FASHION
Mrežica za utrjevanje nohtov EURO FASHION

Mrežica za utrjevanje nohtov Euro Fashion

sns
2,00 €
DDV vključen

Svilena fiberglass mrežica SNS - je pripomoček za popravljanje zlomljenega nohta ali za podaljševanje nohta. Mrežica je uporabna tudi pri ostalih tehnikah modeliranja nohtov in pomaga utrditi noht na kritičnih predelih.

Fiberglas samolepilna mrežica  se lahko uporablja za utrjevanja zlomljenega nohta ali celo za podaljševanje nohta. 

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Silk Wrap Self Adhesive je mrežica, ki jo narežemo na primerno velikost ter postavimo na naravni noht

Mrežica je uporabna pri tehnikah modeliranja nohtov (Fiberglass sistem, sistem geliranja, sistem trajnega lakiranja) in pomaga utrditi noht na kritičnih predelih.

Če se poslužujemo za popravilo nohta ali podaljšanje nohta Fiberglass sistem, potem potrebujemo poleg mrežice tudi Fiberglass lepilo (RESIN) in akrivator v spreju. 

Mere 23cm x 23cm. 

Fiberglas samolepilna mrežica je samolepilna mrežica, ki jo narežemo na primerno velikost, nalepimo na naravni noht in dosežemo stabilnost nohta.  Uporablja se v sistemu Fiberglass ali pa v kombinaciji s trajnim lakom, gelom ali akril gelom, kadar nam poči noht v predelu prostega roba ali celo sega poškodba v naravno nohtno posteljico. 

Mere: 1 m * 2,5 cm 

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland
Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Kako ojačamo zlomljen noht s Fiberglass mrežico?

Pripravimo noht, kot smo navajeni in nanj nanesemo bazo, ki jo polimeriziramo. Pripravimo si primeren kos mrežice, jo odstranimo od zaščitne folije in jo nalepimo na noht (v primeru uporabe navadne mrežice sns, ponovimo nanos baze in mrežico položimo v neutrjen sloj baze). Pozorni smo, da se mrežica dobro prilega nohtu. Nato jo premažemo s drugim slojem baze pri trajnem lakiranju ali s grajenim slojem gela. V primeru, da se mrežica ne skrije v to plast in nam kvari gladkost površine nohta, noht obrišemo s Cleanerjem in ga s pilo oblikujemo v želeno obliko. Nadaljujemo po svojim ustaljenim postopkom, ponavadi je to barvanje nohta.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM