HIGIENSKA OBRAZNA MASKA ZA VEČKRATNO UPORABO
HIGIENSKA OBRAZNA MASKA ZA VEČKRATNO UPORABO

Higienska obrazna maska za večkratno uporabo

ST0001
2,95 €
DDV vključen

Ročno šivana higienska zaščitna maska za obraz slovenskega porekla namenjena zaščiti splošne populacije (trgovina, osebna raba). Z nošenjem higienske zaščitne maske boste zadostili sprejetemu vladnemu ukrepu. 

Kolekcija

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Ustrezne zaščitne opreme - predvsem mask – zaradi pandemije Koronavirusa COVID-19 po večini v Sloveniji še vedno primanjkuje. Nudimo vam ročno zašito masko, ki sicer ni tako učinkovita, a maska iz blaga je še vedno boljša kot odsotnost vsake zaščite. Tako boste lahko zadostili sprejetemu vladnemu ukrepu in poskrbeli za obvezno nošenje mask.

Higienska zaščitna obrazna maska popolnoma prekrije območje ust in nosu - spodnji del maske sega pod brado, zgornji del maske pokrije koren nosu. Ko je maska nameščena, se je več ne dotikamo. Ko se blago navlaži, je masko treba zamenjati.
Tako izdelane higienske zaščitne maske niso nujno za enkratno uporabo, pač pa so pralne, zato bi jih lahko uporabili večkrat. Prati jo je treba ročno, ko se posuši, pa jo je treba prelikati z vročim likalnikom.

Higienska maska ni primerna za zdravstveno uporabo, namenjena je izključno zaščiti splošne populacije- trgovina, osebna raba....

 

Karakteristike higienske maske

Higienska maska je za večkratno uporabo (maska je pralna, kar pomeni, da je namenjena večkratni uporabi). Ročno izdelana higienska maska se pere ročno. 

Obrazna higienska maska se dezinficira s termično obdelavo (Termično se obdela s likalnikom - 110 °C do max 150 °C).

Maska za obraz varuje pred kapljicami sline (vas in druge).

Proizvajalec slovenskega porekla (maska narejena v Sloveniji).

Dimenzije:

   Mere brez elastik: 11*19 cm

   Dolžina elastike (max): 15 cm

Pralna obrazna higienska maska ni testirana. Ne ščiti pred okužbami z virusi in bakterijami. Higienske maske ne morejo nadomestiti kirurške ali medicinske maske. Maske so primerne za uporabo povsod tam, kjer v normalnih pogojih dela maske niso potrebne. Higienske maske so primerne za splošno javnost in nikakor ne za zdravstvene delavce. Obrazne maske se po uporabi ne sme odvreči v odtoke, ker niso razgradljive.
PROIZVOD: Higienska obrazna maska za večkratno uporabo
PRANJE: ročno pranje
LIKANJE: 110 °C do max 150 °C
PROIZVEDENO: 3/2020

Proizvedeno v Sloveniji 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM