PILA za naravne in umetne nohte SLOWIANKA
PILA za naravne in umetne nohte SLOWIANKA

Pila za naravne in umetne nohte Slowianka

slow-file100
1,20 €
DDV vključen

Pila Slowianka je oblikovana tako, da omogoča piljenje in pripravo nohta, ki ne poškoduje naravnega nohta, temveč samo odstrani povrhnjico. Ima posebno obliko, s katero se pri piljenju lažje izogibamo obnohtni kožici zato je manjša verjetnost poškodbe. Tudi robovi te pile so bolj blagi, zato lahko delamo hitreje. To je tudi prednost, ki jo iščejo začetniki. Na voljo: 100, 150, 180/240 ali 240

Gradacija

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Pila Slowianka je prepoznavna po posebni obliki, ki omogoča varno in hitro piljenje. Oblikovana je tako, da omogoča piljenje in pripravo nohta, ki ne poškoduje naravnega nohta, temveč samo odstrani povrhnjico. Temu priporome tako oblika pile, kot njena fina granulacija. Tudi robovi teh pil so drugačni in bolj nežni, kot pri pilah, ki jih drugače srečujemo v salonih. 

Pila Slowianka je v granulacijah: 100/100, 150/150, 180/240, 240/240.

Pile gradacije / grobosti 100 so namenjene krajšanju prostega roba, piljenju površine materiala, kadar ga je veliko preveč. Če pilimo s tako grobo pilo, piljenje nadaljujemo z mehkejšo pilo 240, da zgladimo zareze, ki jih pusti gradacija 100. Pilo gradacije 100 je namenjena izkušenim nohtnim stilistom. 

Pile gradacije / grobosti 150  je enako kot zgornja pila namenjena krajšanju prostega roba, piljenju in oblikovanju površine materiala in nohta. Če pilimo s tako grobo pilo, piljenje nadaljujemo z mehkejšo pilo 240, da zgladimo zareze, ki jih pusti gradacija 150. V svetu nohtnih stilist je ta gradacija pogosto uporabljena za oblikovanje umetnih nohtov. 

Pile gradacije / grobosti 180-240 pa priporočamo v Slowianki. Naj bo to pila, ki bo namenjena krajšanju prostega roba, piljenju in oblikovanju površine materiala in umetnega nohta. Ta pila se uporablja tudi za pripravo naravnega nohta, bodisi za sistem trajnega lakiranja, kot za sistem umetnih nohtov iz gela ali akril gela. 

Pile gradacije / grobosti 240 boste vihteli pri pripravi naravnega nohta bodisi za trajno lakiranje ali za umetne nohte. Nekateri stilisti jo uporabijo tudi za matiranje nohta, sploh če so se prej posluževali grobe pile 100 ali 150.

Piljenje umetnih nohtov gre po zaporedju (STEP by STEP) in se razlikuje glede na različne oblike umetnih nohtov. Praviloma pa drža roke kot štopar omogoča krajšanje prostega roba nohta ter piljenje bokov nohta. Drža roke in s tem tudi pile kot pištolaomogoča oblikovanje površine umetnega nohta iz bočne strani. Poznamo pa tudi cigaretni prijem ali prijem pahljače, s katerim oblikujemo celotno površino umetnega nohta, gladimo in ga poliramo.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM