Brus vžigalica E17 za poliranje obnohtne kožice
Brus vžigalica E17 za poliranje obnohtne kožice

Brus vžigalica E17 za poliranje obnohtne kožice

Slow-E17
11,95 €
DDV vključen

Brus vžigalica E17 znamke Slowianka -  diamantni brusni svedrček za odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Brusni nastavek uporabljamo tudi za poliranje in sicer na suho ali z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico CBD  Slowianka

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Brus Slowianka za odstranjevanje odmrle obnohtne kožice. Brusni nastavek uporabljamo tudi za poliranje in sicer na suho ali z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico CBD  Slowianka. Bruski se med seboj ločijo po obliki in namenu uporabe ter tudi po moči bruska, kar nakazuje barva obročka. Dandanes že večina nohtnih stilist za čiščenje in pripravo nohtne plošče uporablja brusilni strojček in svoj izbor brusnih nastavkov. Priprava je tako čistejša in manj obremenjujoča za stilistke, izgled nohtov lepši, obstojnost in lep izgled daljša, saj se narastek vidi kasneje ter ob korekciji manj dela z obdelavo kožice. 

BRUS VŽIGALICA RDEČA 

Diamantni brusek za obnohtno kožico v obliki vžigalice. Ta brusek je zasnovan za odstranjevanje odmrle kože in suhe kože pri izvajanju manikure. Največ se uporablja za pripravo obnohtne kožice. Ta brusek ni za pripravo nohtne plošče. Z njim delamo z višjo hitrostjo in zelo hitro, da se izognemo poškodbi kože ali občutku pregrevanja. Brusek je primeren za tako imenovano suho manikuro, delo z njim pa je učinkovito, varno in enostavno. Za poliranje na suho se uporabi najbolj pogosto ali z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico CBD  Slowianka. Gre za alternativo kroglice, oba bruska imata podobno vlogo. 

Oblika brusa
vžigalica
Material brusa
diamant
Namen brusov
za predel ob kožici
za čiščenje gube
za čiščenje kanala
Oznaka brusa
rdeča

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenost.

Nepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

Potrebno je znanje uporabe električne pile in dela z brusi.

Priporoča se znanje rokovanja s bruski, ki ga lahko pridobite na naših tečajih.

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland 

Samo za profesionalno in poklico uporabo.

Ni ocen izdelka

Morda vam bo všeč tudi

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM