RAZMAŠČEVALEC (PRIMER) ZA NOHTE EF EXCLUSIVE
RAZMAŠČEVALEC (PRIMER) ZA NOHTE EF EXCLUSIVE

Razmaščevalec Primer za nohte EF Exclusive

71993
8,95 €
DDV vključen

Razmaščevalec (Primer) EF Exclusive se uporablja pri fazi priprave naravnega nohta pred aplikacijo trajnega laka, gela, akril gela, poly gela ali akrila. Za obstojnost in oprijem umetnega materiala je to zelo pomemben preparat.

Velikost

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Primer EF Exclusive je visoko kvaliteten razmaščevalec. Podaljša obstojnost nohtov, saj nohte pripravi na boljši oprijem trajnega laka, gela, akril gela, poly gela in akrila in je nepogrešljiv preparat v kozmetičnih in manikerskih salonih. 

Na voljo v original pakiranju:

EFPRI7 - 7ml

Koroziven! Hranite izven dosega toplote in ognja! Hranite izven dosega otrok! Uporabljajte v skladu z navodili! Izogibajte se kontaktu s kožo ali vdihavanju. Izogibajte se kontaktu z očmi, da preprečite draženje! Hranite v zračnem prostoru! Če se pojavi izpuščaj ali alergijska reakcija, takoj prenehajte z uporabo in takoj poiščite zdravniško pomoč! Držite izdelek izven dosega direktne svetlobe!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland
Pripravite noht za geliranje. Nanesite tanek sloj na površino naravnega nohta (prej pripravljenega za nanos trajnega laka ali umetnega materiala, kot je gel ali akril). Nadaljuj z geliranjem, trajnim lakiranjem ali drugo vrsto modeliranja umetnih nohtov. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Methacrylic Acid

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM