Bleščice RUB GLITTER IN - Blue Collection EURO FASHION
Bleščice RUB GLITTER IN - Blue Collection EURO FASHION
Bleščice RUB GLITTER IN - Blue Collection EURO FASHION
Bleščice RUB GLITTER IN - Blue Collection EURO FASHION

Modre bleščice Rub Glitter In Euro Fashion

865830
2,95 €
DDV vključen

Bleščice Rub In Glitter Blue Collection Euro Fashion so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice modrih odtenkov.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Bleščice Rub In Glitter so bleščice s svetlečim prahom za ustvarjanje elegantnega nail arta. Bleščice so primerne za grajene bleščice, grajeno francosko, grajen marmor efect in nail art. A ker so rub in jih lahko enostavno vtremo v disperzijski sloj barvnega gela ali barvnega trajnega laka ter zaključimo s izbranim topom. 

Bleščeči prah in bleščice imajo kovinsko teksturo, ki naredi dekoracijo izbočenega, tridemenzionalnega videza. V tej kategoriji Rub in Glitter Blue Collection najdete bleščice modrih odtenkov.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland
V gel ali akril gel vmešamo majhno količino pigmentnih bleščic in homogeno zmes uporabimo za izdelavo umetnega nohta. 

Drugi način uporabe je, da na noht nanesem izbrano barvo in jo utrjujemo v lučki. Ponovimo nanos, vendar pred utrjevanjem nanj posujemo izbran odtenek bleščic. Utrjujemo 90-120 sekund. Odstranimo odvečen prah in  pokrijemo s topom NO WIPE ter sušimo 60 sekund. S tem načinom na nohtu ustvarimo nasičeno barvo s svetlečimi bleščicami, top pa poskrbi za izjemen sijaj. 

Tretji način uporabe je, da na noht nanesem izbrano barvo in jo utrjujemo v lučki. Ponovimo nanos, ga utrjujemo in vanj vtremo izbran odtenek bleščic. Odstranimo odvečen prah in pokrijemo s topom NO WIPE ter sušimo 60 sekund. Tudi s tem načinom na nohtu ustvarimo nasičeno barvo s svetlečimi bleščicami, top pa poskrbi za izjemen sijaj. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo!

Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM