ROKAVICE ZA PARAFINSKO NEGO EURO FASHION
ROKAVICE ZA PARAFINSKO NEGO EURO FASHION

Rokavice za parafinsko nego

YM-8030
Zadnji kosi na voljo
10,00 €
DDV vključen

Rokavice za parafinsko kopel in nego s parafinom segretim v parafinski banjici. Uporabljajo se za daljši obstoj toplote parafina pri parafinski negi rok. Nega rok s parafinom je primerna za profesionalno in domačo nego kože na rokah.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Rokavice za parafinsko nego so pripomoček, ki se uporablja za izolacijo in ohranjanje toplote med parafinsko nego. Spodbuja globlje prodiranje olj in losjonov in je namenjena negi kože praviloma na rokah, lahko pa tudi na nogah. Parafin se uporablja tudi kot negovalno in terapevtsko sredstvo pri težavah s sklepi, revmatičnimi obolenji in artritisih, pri suhi koži in koži, ki je veliko izpostavljena kemičnim vplivom.

Pakiranje: 1 par, roza barve, univerzalne velikosti

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Parafin je pri sobni temperaturi v trdem agregatnem stanju. Pri približno 50 stopinjah celzija preide v tekoče stanje in takega uporabljamo za nego kože. 

Parafinski vosek stopimo in ogrejemo na primerno temperaturo v parafinski kopeli. Čiste in razkužene roke, lahko namazane s kremo za roke, trikrat na hitro potopimo v ogret parafin. Roke s parafinom zaščitimo s polivinil vrečko. Čez vrečko damo grelne rokavice za parafinsko nego, ki pomagajo čim dlje zadržati toploto voska. Terapija naj traja vsaj 20 minut. Po končanem tretmaju nežno odstranite parafin in roki namažite s hranljivo kremo. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo. 

Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM