Best sellers

Pripomočki

Pila za naravne in umetne nohte Slowianka

Slowianka
slow-file100
1,20 €
Pila Slowianka je oblikovana tako, da omogoča piljenje in pripravo nohta, ki ne poškoduje naravnega nohta, temveč samo odstrani povrhnjico. Ima posebno obliko, s katero se pri piljenju lažje izogibamo obnohtni kožici zato je manjša verjetnost poškodbe. Tudi robovi te pile so bolj blagi, zato lahko delamo hitreje. To je tudi prednost, ki jo iščejo...
Pile in bloki

Pila pol luna 180/240 Slowianka

Slowianka
slow-polluna180-240
0,90 €
Pila Slowianka nove oblike - halfmoon ali pol luna gradacije 180/240. Pila Slowianka je oblikovana tako, da omogoča piljenje in pripravo nohta, ki ne poškoduje naravnega nohta, temveč samo odstrani povrhnjico. Na voljo posamezno.
Pripomočki

Mini blok Slowianka 120/180

Slowianka
slow-bufferMINI
0,90 €
Mini polirni blok za nohte znamke Slowianka, ki ga mora imeti vsaka nohtna stilistka. Blok pilica za matiranje naravne nohtne plošče ali umetnega nohta. Buffer Slowianka 120-180 je oblike polluna (halfmoon). 
Topi - zaključni laki

Top Coat Long Lasting - ekstra močan zaključni top brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopLONGLASTING
14,95 €
Zaključni lak Long Lasting z visoko zaščito da nohtu močan ščit, ki se ne kruši in zašiti vse sloje. Je gostejše konsistence in brez disperzije in ga uporabljamo za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela ali trajno lakiranih nohtov. Ta top je bil ustvarjen za obremenjene nohte izpostavljenim mehaničnim dejavnikom.
Baze - vezni laki

Rubber Base - gumijasta gosta baza Slowianka

Slowianka
Base RUBBER
15,95 €
Lak gel vezni Rubber Base Slowianka je gumijasta podlaga za trajno lakiranje ali izdelavo umetnih nohtov. Kavčukov prozorni bazni premaz srednje konsistence za naravni noht, ki skrbi za dobro vezavo naravnega nohta z permanentnim lakom ali gelom. Lahko se uporablja tudi za "grajen" trajni lak, saj ima izrazit samoizravnalen učinek. 
14,95 €
Top Coat No Wipe je zaključni lak gel brez disperzije za zaključevanje trajno lakiranih ali umetnih nohtov. Ta top je naš "best seller", saj nohtnim stilistkam zagotavlja lahkotno delo in dolgotrajen in visok sijaj. Top No Wipe je kakovosten zaključni premaz z sijajem za nohte, ki je zmagal na različnih tekmovanjih in kar dobil nekaj priznanj, med drugim...
Tekočine

Cleaner Slowianka

Slowianka
Cleaner Slowianka
16,95 €
Cleaner za brisanje disperzijskega sloja gela, akril gela ali trajnega laka. Cleaner uporabljamo tudi za pripravo čopiča za oblikovanje akril gela.
Brus Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Brus E5 se uporabljata za pripravo naravne nohtne plošče, dejansko nadomesti pilo in potiskač obnohtne kožice. 
8,95 €
Tekočina za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri  odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.Prah za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.
Primerji in dehidratorji

Dehidrator Ex Prep EF Exclusive

EF Exclusive
ExPrep dehidrator
8,95 €
Dehidrator Ex Prep v trenutku dehidrira in razkuži naravno nohtno ploščo ter odstrani iz površine nohta maščobo in nečistoče. Je ena od tekočin, ki poskrbi za pripravo nohtne plošče pri postopku trajnega lakiranja ali geliranja. Nanaša se pred brez kislinskim ali kislinskim primerjem.
Primerji in dehidratorji

Ultra Bond - primer brez kisline Slowianka

Slowianka
slow-UltraBond10
8,95 €
Ultra Bond Slowianka Nail Trends je univerzalna tekočina pri pripravi naravnih nohtov pred izdelavo umetnih nohtov in ima namen boljšega oprijema baze na naravno nohtno ploščo. Uporablja se pri vseh sistemih podaljševanja in utrjevanja nohtov: trajni lak, gel, akril akril gel, poly gel... Ta primer brez kisline je praviloma primeren za vse nohtne plošče,...
Pile in bloki

Blok 240-240 Slowianka

Slowianka
slow-buffer
2,50 €
Polirni blok za nohte znamke Slowianka, ki ga mora imeti vsaka nohtna stilistka. Blok pilica za matiranje naravne nohtne plošče ali umetnega nohta. Buffer Slowianka 240-240 je oblike polluna (halfmoon). 
Prikazujem 1-12 od 448 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM