Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka
Liquid Mirror Powder Slowianka

Liquid Mirror Powder - tekoči prahci

slow-GoldMirror
10,95 €
DDV vključen

Mirror efekt v tekoči kameleon različici vam bo popolnoma olajšal efekt ogledala, ki ga lahko nanašate na vse vrste trajno lakiranih in umetnih nohtov. Efekt ogledala še nikoli ni bil tako enostaven in obstojen.  Fenomenalno izgleda na temni ali črni podlagi, prozorni, naravni ali kateri koli barvi. Za vedno se lahko poslovite od klasičnih mirror prahov.

Velikost
Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Edinstvena kolekcija tekočih Mirror efektov Slowianka Nail Trends. Inovativen izdelek bo izboljšal delo v vsakem salonu in bo vaše kreacije in delo postavil na višji nivo. 

Značilnosti Liquid Mirror Powder kolekcije:

  • Redka konsistenca tekočih mirror efektov.

  • Tekočina zelo hitro, le v nekaj sekundah, izhlapi iz nohta in na njem ostane le mirror prah.

  • S mirror efektom v tekočini lahko ustvarimo na nohtu popolnoma gladko površino.

  • Učinkovit nanos zaradi visoke hlapnosti tekočine in hitrega izhlapevanja iz površine nohta.

  • Tesno zapiranje stekleničke po vsaki uporabi izdelka prepreči razlitje ali izhlapevanje.

  • Različne barvne podlage prinesejo nekoliko drugačne odtenke Liquid miror efekta, medtem ko najbolj jasno izstopajo na temnem ozadju.

  • Liquid miror  je komaj opazen, brez neprijetnega vonja.

  • Liquid miror previdno nanesite na predel obnohtne kožice, se je ne dotikajte in je ne umažite.

  • Efekt je obstojen vsaj 3-4 tedne.

Odtenki kolekcije Liquid mirror VIDEO:

Coral Mirror 

Prava poslastica za ženske, ki obožujejo odtenke roza in breskve - tekoči prah Coral Mirror. Zrcalni kameleon, ki se iskri v čisto vseh barvah mavrice, še posebej v čudoviti, topli, roza breskvi. Odvisno od kota svetlobe bomo videli tudi odtenke akvamarina, zlate, bakra, fuksije in celo modre. Poezija barv na nohtih.

Gold Mirror

Dragulj med tekočimi pudri iz kolekcije Liquid Mirror Powder - kameleon, ki se lepo lesketa v različnih barvah mavrice z jasno vidnim odtenkom rumenega zlata. Ustvari popolno zrcalno površino na nohtu. Zaradi hitrega nanosa in obstojnosti je izdelek odlična rešitev za božanski stajling za vse ljubitelje te plemenite kovine.

Cameleon Mirror

Kot bister plazilec, ki spreminja barvo svojega telesa, se lesketa in blešči na nohtih s čudovitimi odtenki breskve, roza, akvamarina, zelene, zlate in bakrene. Zaradi pomanjkanja prevladujočega odtenka je izdelek večdimenzionalen in izjemno očarljiv. Ta odtenek je popolna uspešnica.

Rose Mirror

Velika posebnost kolekcije Rose Mirror - tekoči prah, ki ob nanosu na nohte ustvari čudovit učinek kameleona s čudovito, živo in zelo globoko toplo roza barvo, ki jasno izstopa. Spremljajo ga vse barve mavrice, ki se lesketajo in lesketajo glede na to, kako pada svetloba. Neverjetno učinkovit izdelek, enostaven in hiter za nanašanje. Ne boste ga zamenjali za nobenega drugega.

Fuchsia Mirror

Neverjetna, briljantna zbirka edinstvenih tekočih pudrov, vključno z Fuchsia Mirror - hladen odtenek roza, ki meji na vijolično, v čudovitem kontrastu z zrcalno površino, ki se lesketa v vseh barvah mavrice. Inovativen izdelek, ki bo izboljšal delo v vsakem salonu in bo z njim izdelan stajling dvignil na višjo raven.

Amfa Mirror

Sijoč, svetleč in z zrcalnim sijajem bo čudovit srebrn tekoči prah ustvaril vau učinek tudi za najzahtevnejše stranke! Odlično se ujema s pastelnimi barvami in odtenki bele. Pospeši delo in zmanjša odpad izdelkov, je zagotovljen sijaj vašega stajlinga!

Kolekcije
Mirror Liquid
Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!
Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Pripravite nohte po izbrani metodi in po meri stranke.

Izberite poljubno barvo, na katero želite nanesti tekočino Liquid Mirror Powder.

Nanesite izbrano barvo. Polimerizirajte jo po navodilih ter zaključite s topom, ki po utrjevanju nima disperzijskega sloja. Top utrjujte 15 do 30 sekund (odvisno od moči lučke in stopnje sušenja).

Priporočamo uporabo dolgo obstojnega zaključnega laka Long Lasting (ali No Wipe Top Coat Slowianka).

Ko nanašate Liquid Mirror naj bo top še topel zaradi sušenja v lučki. In pred uporabo stekleničko dobro pretresite, če bi se slučajno prah usedel na dno.

Liquid mirror nežno razmažite po nohtu na enak način kot barvo: najprej osrednji del, nato levo in desno stran.

Pri nanosu se izognite preveliki količini izdelka na čopiču, saj je tekoč in bi se lahko zlil v predel obnohtnih kanalov.

Nanos naj bo enakomeren po celi površini nohta.

Po končanem nanosu stekleničko dobro zaprite, da tekočina ne bi izhlapela.

Ko na nohtu tekočina izhlapi, spolirajte površino z rokavico.

Delajte z gibi proti sebi, to je proti prostemu robu, izogibate se coni obnohtne kožice, da se je ne dotaknete ali umažete, in poskrbite za čistočo dela.

Ko dosežete ustrezen zrcalni efekt, uporabite ščetko Penguin Slowianka z zelo mehkimi najlonskimi ščetinami, da odstranite morebitne ostanke praha.

Ne priporočamo trdih in grobih ščetk, ker bodo poškodovale efekt ogledala.

Sprednji del nohta od spodaj (prosti rob) nežno spilite s pilico 240 ter bufferjem 240.

Po potrebi še enkrat nežno odstranite prah z nežno ščetko.

Noht zaključite z dolgo obstojnim topom Top Long Lasting in ga sušite 120 sekund.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM