DUAL SISTEM UMETNIH KONIC - POLNO ALI DELNO POKRIVNE
DUAL SISTEM UMETNIH KONIC - POLNO ALI DELNO POKRIVNE

Dual sistem umetnih konic - polno ali delno pokrivne

JL-DUALhalf24
5,95 €
DDV vključen

Nohtni stilist lahko bistveno zmanjša čas in trud, namenjen podaljševanju in korekciji nohtov, če namesto šablon za podaljševanje uporabi Dual forms . Te konice za podaljševanje nohtov so zelo primerne tako za profesionalce kot za začetnike. V tej kategoriji najdete tako Full kot Half dual forms, primerne za skoraj vse oblike umetnih nohtov.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Half in Full cover Dual forms so konice za podaljševanje umetnih nohtov v kombinaciji s akril gelom. Ali za korekcijo, kadar zaradi neželene smeri rasti nohta želimo popraviti obliko nohta.


Tehnika podaljševanja nohtov s umetnimi konicami (rečejo tudi šablonamiDual forms omogoča hitro in zelo dovršeno podaljševanje in grajenje umetnih nohtov. Vsaka konica je za večkratno uporabo. Praviloma jih uporabljamo v kombinaciji s akril gelom (poly gelom), tehnično pa se smejo uporabiti tudi z gradilnim gelom.


V tej kategoriji najdete različne konice, ki se razlikujejo po tem, ali v celoti pokrijejo noht ali nev poziciji »apex-a«, ter v tem, ali je noht popolnoma vzporeden z smerjo prsta ali pada in s tem posnema naravno rast nohta, kar je značilno za tako imenovane klasične oblike umetnih nohtov:


  Half cover Dual system Nail Tips – delno pokrivne umetne konice. Primerne praktično za čisto vse oblike. Njihova vloga ni toliko gradnja nohta, temveč bolj podaljševanje. Po podaljševanju lahko nadaljujete s svojo najljubšo tehniko, največkrat pa se kombinira z akril gelom ali pa z sistemom brez piljenja No file system in samoizravnalnimi Easy Leveling geli.


  C – curve full cover Dual system Nail Tips – polno pokrivne umetne konice. Za vse oblike z izrazitim »apex-om« (arched shapes). Tukaj zagotovo najdemo kvadrat, ruski mandelj, monroe in še kaj.


  Full cover Dual TIps klasični mandelj – polno pokrivne umetne konice za klasični mandelj. Posnemajo klasični mandelj, za katerega je značilen »apex« naravnega videza.


Na voljo sta dve vrsti pakiranj, konice grškega porekla pa je lansirala na trg Larisa Jurcan:
  Testni set vsebuje 12 velikosti, vsake velikosti po 2 kom, torej skupaj 24 konic za večkratno uporabo.
  Set 120 konic vsebuje 12 velikosti, vsake velikosti po 10 kom za večkratno uporabo.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

JURCAN LARISA GRATIELA, Kassandreia, Halkidiki, 63077
Navodila za uporabo:


Pripravite noht, kot ste navajeni (ponavadi pripravimo obnohtno kožico in zmatiramo nohtno ploščo).

Odstranite prah s ščetko za prah, obrišete s cleanerjem (z dodanim dehidratorjem) ter nanesete primer Ultra Bond.

Nato nanesete bazo (BASE GEL) in utrjujete v lučki.

Po utrjevanju izbrete pravilno velikost konice ter jo napolnite s akril gelom.

Pravilna velikost konice pomeni izbira dovolj velike konice.

Velikost preverimo tako, da uležemo konice v obnohtne kanale in preverimo, ali imamo med naravno nohtno ploskvijo in samo konico prazen prostor, ki ga bo zapolnil akril gel.

Konico pritisnete na noht in med držanjem utrjujete v lučki, praviloma 120 sekund.


Pri Half Dual Forms dopolnimo gradnjo v obliko, ki jo želimo. Pri ostalih pa imamo po navadi samo še popravek s pilo ob predelu kožice ter popravljanje kalupa nohta s brusilčkom in svedrom iz spodnje strani kalupa nohta.

Samo za poklicno in  profesionalno uporabo. 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM