Creamy Bloom (SILKY BUTTER GELS) - Gradilni gel svileno maslene strukture z rahlo vijoličnim pridihom
Creamy Bloom (SILKY BUTTER GELS) - Gradilni gel svileno maslene strukture z rahlo vijoličnim pridihom
Creamy Bloom (SILKY BUTTER GELS) - Gradilni gel svileno maslene strukture z rahlo vijoličnim pridihom
Creamy Bloom (SILKY BUTTER GELS) - Gradilni gel svileno maslene strukture z rahlo vijoličnim pridihom

Creamy Bloom - gradilni gel svileno maslene strukture z rahlo vijoličnim pridihom Slowianka

Slow-CreamyBloom30
37,95 €
DDV vključen

Creamy Bloom je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel. Je kamuflažni gel hladnega roza tena, ki zagotavlja pokritost na ravni 70-80%. Ima srednjegosto konsistenco  in ga lahko uporabite za hitro delo v salonu, ker je zelo hiter izdelek za nanašanje in grajenje umetnih nohtov.- podaljšanih ali naravnih. 

Creamy Bloom

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Creamy Bloom je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter GelCreamy Bloom je kamuflažni gel hladnega roza tena z rahlo vijoličnim pridihom. Z tem kremastim gelom lahko izdelamo umeten noht katere koli oblike, podaljšek, ali samo utrdimo naravni noht. To je izdelek, zasnovan za izdelavo umetnega nohta, ki zagotavlja pokritost na ravni 70-80%. Uporabite ga lahko za hitro delo v salonu, ker je zelo hiter izdelek za nanašanje in grajenje umetnih nohtov. Ima povprečno gosto konsistenco, zato lahko izdelate več nohtov hkrati. Gel Creamy Bloom se lepo poravna in izravna, vendar ne prehitro in ne teče v predel kožice. 

Te zanima, kako Creamy Bloom izgleda? Preveri VIDEO.

Nova kolekcija štirih svileno maslenih gradilnih gelov nove generacije. »Silky Butter« geli so geli za podaljševanje in grajenje umetnih nohtovza korekcijo ali za utrjevanje naravnih nohtov, so kamuflažno pokrivni med 70-80 %. Primerni so tako za začetnike kot izkušene nohtne stiliste saj konsistenca omogoča hitro in enostavno nanašanje. Hitri nohtni stilisti bodo lahko s tem gelom naenkrat izdelali več nohtov, ne samo enega, kar skrajša čas storitve. Čeprav ne tečejo, so kremasto samoizravnalni, zato je aplikacija učinkovita in uspešna. Kljub kamuflažnemu tenu in pigmentom ne spremenijo barve tudi do 4-5 tednov. Svilnati masleni geli so trdi, zelo odporni in se ne zlomijo.

Kolekcija vsebuje štiri različice gela Silky Butter Gels – Builder gel UV/LED v original pakiranju 15, 30 ali 50 gr:

Creamy Bloom – UV/LED gradilni gel za nohte

Creamy Vanilla – UV/LED gradilni gel za nohte

Creamy Butter – UV/LED gradilni gel za nohte

Creamy Apricot – UV/LED gradilni gel za nohte

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

 • Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni. V Slowianki začnemo s brezkislinskim primerjem ULTRA BOND in nadaljujemo z bazo BASE GEL. 
 • Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s Creamy Bloom, Creamy Vanilla, Creamy Butter ali Creamy Apricot.
 • Utrjujte po navodilih. 
 • Zgradite noht in utrjujte 20-30 sekund.
 • Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 2 minuti.
 • Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem.
 • Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).
 • Čas »pinčanja« pri teh gelih je 20-30 sekund. Čas sušenja teh gelov je 120 sekund. Po utrjevanju brišemo disperzijski sloj z Gel Cleanerjem.

  Creamy Bloom: Acrylates copolymer, HEMA, Hydrosycyclohexyl Phenyl, Ketone, CI 15850, CI 19140, Titanium Dioxide. 

  Creamy Butter: Di-hema, Trimethylhexyl Dicarbanate, Hema, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone. 

  Creamy Apricota: Aliphatic Trezhane Acrylate, Hydroxypropylmethacrylate, Silica Dimethyl Silylate, Triethylene Glycrol Dimethacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Benzoyl Isopropanol, CI 77891, HEMA, Bistrimethylbenzoyl Phenyphosphine Oxide, Ethyl Trimethylbenzoyl henylphosphinate, P-hydroxyanisole, CI 16035, BHT.  

  Creamy Vanilla: Acrylates Copolymer, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, CI 15852, CI 19140, Titanium Dioxide. 

  Ni ocen izdelka

  Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

  Izdelek dodan v seznam želja
  Izdelek dodan v primerjavo

  Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM