SOFT WHITE - bel gradilni gel za grajeno francosko SLOWIANKA
SOFT WHITE - bel gradilni gel za grajeno francosko SLOWIANKA

Soft White - bel gradilni gel za grajeno francosko Slowianka

slow-white15
20,95 €
DDV vključen

Soft White Slowianka Nail Trends 50 gr je mlečno bel gradilni gel za umetne nohte, ki se uporablja za perfektno linijo francoske pri izgradnji grajene francoske linije. Namenjen je za salonsko delo in za tekmovanja, predvsem za podaljševanje na šablono.

Velikost

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Ali sanjaš o mlečno beli in zelo trdni konici umetnega nohta, pri tem pa ne boš imela neprijetnih skrbi zaradi kakršnih koli poškodb ali pa odstopanja gela iz nohtne plošče? Če iščete gel za mojstrsko izdelavo grajene francoske manikire, potem je ta mlečno bel gradilni gel pravi za vas. SOFT WHITE gel je mlečno bel gel za salonsko grajeno francosko. 

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Urethane Acrylate Oligomer, Isobornyl Methacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Silica, Trimethylolpropane Trimethacrylate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Benzoyl Isopropanol, Titanium Dioxide (CI 77891)

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM