Natural Easy Clear Gel  - samoizravnalni gradilni UV/LED prozoren gel (Slowianka)
Natural Easy Clear Gel  - samoizravnalni gradilni UV/LED prozoren gel (Slowianka)
Natural Easy Clear Gel  - samoizravnalni gradilni UV/LED prozoren gel (Slowianka)
Natural Easy Clear Gel  - samoizravnalni gradilni UV/LED prozoren gel (Slowianka)

Natural Easy Clear - prozoren samoizravnalni gradilni UV/LED gel Slowianka

slow-EasyClear15
20,95 €
DDV vključen

Natural Easy Clear Gel Slowianka - samoizravnalen gradilen prozoren gel, primeren za podaljševanje umetnih nohtov ali za utrjevanje naravnih nohtov s gelom. Gel je super izbira za izdelavo podaljška z šablono ali Dual formo. Ljubitelji bleščic in "vitraž" prosojnega stila boste navdušeni. Prepustite se kreativnosti in izkoristite prosojnost tega gela za modeliranje nohtov ali grajene francoske

Velikost

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Natural Easy Clear gel Slowianka je gradilni gel Slowianka Nail Trends s prozorno osnovo, ki po utrjevanju ne spremeni barve, transparentnosti in ne porumeni. Ta gel za podaljševanje umetnih nohtov ustvari na nohtu močno in trdo strukturo, popolnoma drugačno od permanentno lakiranega nohta.

Ta gradilni gel za podaljševanje umetnih nohtov ali utrjevanje naravnih nohtov zaznamuje formula za enostavno izravnavo, ki olajšala delo nohtnega stilista, konsistenca gela pa spominja na gosti med. Gel je samoizravnalen, a posebna formula preprečuje prehitro razlivanje v predel obnohtne kožice. Ta gel je idealen za izdelavo umetnih nohtov, podaljševanje nohtov na šablono, izdelavo korekcije, za popravljanje prehoda pri grajeni francoski manikuri ali kombinacijo s bleščicami.

Kolekcija teh gelov se od ostalih kolekcij gelov Slowianka razlikuje po tem, da so geli samoizravnalni, a vseeno ne tečejo v predel obnohtne kožice. Prav tako se razlikujejo v trdoti, saj so veliko trši, kot ostali Slowiankini geli, ki so elastični oziroma gumijasti. Zato so predvsem primerni za tiste, ki se jim rado zgodi, da se nohti pri dnevnem delu radi zlomijo. Paziti je potrebno samo to, da se geli uporabljajo za grajenje nohtov, saj v primeru, da so tanko premazani po nohtu, lahko počijo, se zlomijo ali okrušijo.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni (priprava, Ultra Bond, Base Gel ali Rubber Base Gel).

Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s Natural Easy Clear.

Utrjujte po navodilih.

Zgradite noht in utrjujte 25-35 sekund.

Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 2 minuti.

Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem.

Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).

Čas »pinčanja« pri teh gelih je 25-35 sekund. Čas sušenja teh gelov je 120 sekund. Po utrjevanju brišemo disperzijski sloj z Gel Cleanerjem.

Acreylates Copolymer, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Silica.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM