Porcelain Swan (TEKOČ mlečen gel) - EASY LEVELING BUILDER GEL
Porcelain Swan (TEKOČ mlečen gel) - EASY LEVELING BUILDER GEL
Porcelain Swan (TEKOČ mlečen gel) - EASY LEVELING BUILDER GEL
Porcelain Swan (TEKOČ mlečen gel) - EASY LEVELING BUILDER GEL
Porcelain Swan (TEKOČ mlečen gel) - EASY LEVELING BUILDER GEL
Porcelain Swan (TEKOČ mlečen gel) - EASY LEVELING BUILDER GEL

Porcelain Swan - tekoč mlečen gel - Easy Leveling Builder Gel

slow-PorcelainSwan50
37,95 €
DDV vključen

V zahvalo temu produktu boste lahko zgradili prekrasen noht v mlečno naravnem odtenku, ki je trenutno hit v svetu nohtov. Porcelain Swan se lepo samoizravna in porazdeli po nohtu, zato je idealen za no file tehniko in vse, ki imate radi subtilno stilizacijo nohtov. Delo z njim naj bo mehko in hitro, saj ima velik samoizravnalni učinek. S tem gelom lahko podaljšujete ali modelirate umetne nohte. 

Velikost

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Umetni nohti v naravnem beklastem videzu? PORCELAIN SWAN SLOWIANKA (Easy leveling Builder Gel) je tekoči gradilni gel v belo mlečnem tenu, delikaten in eleganten kot labod. Ta gel za podaljševanje umetnih nohtov ustvari na nohtu močno in trdo strukturo, popolnoma drugačno od permanentno lakiranega nohta. Gel je pol pokriven in sicer je stopnja pokrivnosti okrog 40%. Zaradi mlečnega efekta in pol transparentnosti je primeren tudi za izdelavo francoskega stila baby boomer.

Ta gradilni gel zaznamuje formula za enostavno izravnavo, ki olajšala delo nohtnega stilista, konsistenca gela pa spominja na gosti med. Gel je samoizravnalen, a posebna formula preprečuje prehitro razlivanje v predel obnohtne kožice. Porcelain Swan je idealen gradilni gel za gradnjo in podaljševanje umetnih nohtov na šablono ter za korekcijo. Gel je srednje goste konsistence in ga je možno lepo oblikovati ter se izogniti večjemu delu piljenja in oblikovanja s pilo. Gel je skoraj v celoti pokriven in sicer je stopnja barvne pokrivnosti okrog 40%. Ta gel je idealen za izdelavo umetnih nohtov, podaljševanje nohtov na šablono, izdelavo korekcije...

Kolekcija teh gelov se od ostalih kolekcij gelov Slowianka razlikuje po tem, da so geli samoizravnalni, a vseeno ne tečejo v predel obnohtne kožice. Prav tako se razlikujejo v trdoti, saj so veliko trši, kot ostali Slowiankini geli, ki so elastični oziroma gumijasti. Zato so predvsem primerni za tiste, ki se jim rado zgodi, da se nohti pri dnevnem delu radi zlomijo. Paziti je potrebno samo to, da se geli uporabljajo za grajenje nohtov, saj v primeru, da so tanko premazani po nohtu, lahko počijo, se zlomijo ali okrušijo.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Čas utrjevanja za stiskanje (PINCH): 20-30 sekund.
Čas utrjevanja LED / SUN - 2 minuti.

Za bazo priporočamo uporabo baze Rubber Base Light ali Base Gel. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

 

Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni (priprava, Ultra Bond, Base Gel ali Rubber Base Light Gel ali Rubber Base Gel).

Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s Porcelain Swan. 

Utrjujte po navodilih - 20-30 sekund.

Zgradite noht in utrjujte 20-30 sekund.

Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 2 minuti.

Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem.

Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).

Čas »pinčanja« pri teh gelih je 25-35 sekund. Čas sušenja teh gelov je 120 sekund. Po utrjevanju brišemo disperzijski sloj z Gel Cleanerjem.

KORAKI IZDELAVE BABY BOOMER-ja z uporabo samo izravnalnega gela Porcelain Swan in gelov iz kolekcije Easy Leveling (na sliki Cloudy Beige)

1. Noht pripravimo po navodilih. Pravilno nastavimo šablono in s Porcelain Swan izdelamo podaljšek nohta. Nato dodamo še en nanos,  da dosežemo pravo debelino na koncu konice. Oba sloja utrjujemo 30 sekund in zadnjega »pinchamo«, če je to potrebno.

2. Po utrjevanju Porcelain Swan in po »pinchanju« dodamo Cloudy Beige in izdelamo »APEX«. Utrjujemo in »pinchamo«.

3. Obrišemo noht s Cleanerjem, ga spilimo in zmatiramo ter zaključimo s izbranim topom.

IsobornyMethacrylate, Silicon dioxide, 2-Hydroxyethyl methacrylate, 1-Hydroxycyclohexylphenyl ketone.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM