Brush Cleaner Slowianka - gel za čiščenje čopičev 50 ml Povečaj

Brush Cleaner - gel za čiščenje čopičev Slowianka

slow-BrushCleaner50

Nov izdelek

Brush Cleaner Slowianka je gelna tekočina za čiščenje in nego vseh vrst čopičev, potrebnih za podaljševanje nohtov in NAIL ART. Gel učinkovito očisti ščetine vseh pigmentov barvnih gelov, ostanke gelov, akril gelov in lakov in ščetine čopiča zmehča ter zaščiti. Običajni čistilci čopičev v tekočini ščetine izsušijo in uničijo. Ščetine bodo z uporabo tega gela mehke in prožne. 

Več podatkov

10,95 € z DDV

Brush Cleaner je tekočina za čiščenje čopičevgoste konsistence, zasnovan za čiščenje čopičev za gel, akril, akril gel ali NAIL ART. Njegova gosta konsistenca preprečuje razlivanje in omogoča, da več tekočine ostaja na samem čopiču. S Brush Cleanerjem Slowianka bo čiščenje čopičev enostavno in učinkovito. Odstranjuje vse materiale za nohte, tako gele, kot akrile. Ščetine čopiča bodo po čiščenju prožne in pravilno oblikovane. POZOR! Čopiči čiščeni s tem izdelkom morajo biti vedno pospravljeni in pokriti s pokrovčkom, saj lahko otrdijo, če so izpostavljeni umetni ali sončni svetlobi.

Na voljo v original pakiranju 50 ml. 

VIDEO BRUSH CLEANER SLOWIANKA 

Hema, Triethoxycaprylylsilane, Hydroxypropyl Methacrylate, Hexyl Cinnamic Aldehyd, 2-tert.Butycyclohexyl acetate, Hexyl salicylate, Parfum

Vnetljivo. Hranite izven dosega otrok! Če se pojavi srbečica, rdečina ali oteklina, takoj prenehajte z uporabo in poiščite zdravniško pomoč! Preprečite stik s kožo in očmi! Prenehajte z uporabo v primeru draženja! Uporabljajte v dobro prezračenem prostoru!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stranwww.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za uporabo:

1. Brush Cleaner nanesite na gladko površino (ne površino, ki vpija).

2. V Brush Cleaner namočite čopič za gel, akril ali NAIL ART. Odvečen gel obrišite z blazinico, ki ne pušča muck.

3. Po potrebi ponovite čiščenje.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: