HAWAII COLLECTION Slowianka

Nov izdelek

Inovativna linija neonskih barv, na voljo 6-ih barvnih odtenkih. Barve ne bodo ostale neuporabljene na vaših policah. Neonski gel se lahko nanese na celotno površino nohta ali se zmeša med seboj, da ustvarite učinek Ombre. Ta lak ni pokriven, to je filter, ki se uporablja kot premaz obstoječe barve, kateri imamo namen sprementi odtenek ali intenzivnost barve.

Več podatkov

8,95 € z DDV

Hawaii Collection Slowianka- inovativna linija neonskih barv. Zahvaljujoč njihovim lastnostim boste spremenili vsak odtenek vašega hibrida v povsem novo, edinstveno barvo. Te barve ne bodo ostale neuporabljene na vaših policah. Neonski gel se lahko nanese na celotno površino nohta ali se zmeša med seboj, da ustvarite učinek Ombre. Ta lak ni pokriven, to je filter, ki se uporablja kot premaz obstoječe barve, kateri imamo namen sprementi odtenek ali intenzivnost barve.

Na voljo 6 barvnih odtenkov v 5 ml pakiranju:

158 Peacock VIDEO

161 Kiwi VIDEO

163 Canary 

164 Flamingo VIDEO

167 Koliber VIDEO

168 Horus VIDEO

Med slikami je na voljo slika BARVNEGA KROGA. Ta prikazuje, da se barve, ki so v krogu nasproti ležeče, ne smejo kombinirati.

PRIMER: Če je barvna podlaga modre barve, potem nikoli ne izberemo oranžnega filtra.

Video: Hawaii Colection Slowianka

HAWAII COLECTION SLOWIANKA

Special acrylic polymers, dipgenil(2,4,6 - ttimethylbanzoyl), phosphine oxide, acrylic monomer, inorganic pigment

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Neonski gel se nanaša na določeno barvo ali dekoracijo in utrjuje 10 sekund. Izdelek vsebuje disperzijo, zato ga je potrebno zaključiti z topom s sijajem ali mat topom.

Ta izdelek potrebuje dobro UV zaščito, zato se pri njemu priporoča Top Rubber.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

CPNP: 3833221 Lak gel kolekcija HAWAII

30 drugi izdelki v isti kategoriji: