Sprej za BABY BOOMER Slowianka

slow-BabyBoomerSPRAY5

Nov izdelek

Inovativen izdelek za oblikovanje nohtov, s katerim je ustvarjanje baby boomer-ja preprosto, hitro in zelo učinkovito. Baby boomer Spray znamke Slowianka je fin prah za pršenje nohtov, ki zagotavlja popoln tonski prehod med osnovno barvo in belim prostim robom. Dodatno utrdi prosti rob nohta, zaradi česar je še bolj odporen na mehanske poškodbe in odrgnine.

Več podatkov

16,95 € z DDV

Povsem nov, inovativen izdelek za poslikavo nohtov, ki bo spremenil videz Baby Boomer stajlinga. Zagotavlja udobno delo v salonu: enostavna in hitra izvedba, fenomenalen učinek in izjemna obstojnost manikure.

Baby boomer Spray znamke Slowianka je fin bel prah za pršenje, popolnoma inovativen in neprekosljiv način za ustvarjanje čudovitega baby boomerja, ki ga bodo stilisti zagotovo vzljubili.

Izdelek zagotavlja čudovit tonski prehod med osnovno barvo in belo konico. Poleg tega močno okrepi in utrdi naravni noht. To je idealna rešitev za stranke, ki obožujejo baby boome, a si jih zaradi fizičnega dela pogosto ne morejo privoščiti. To je zato, ker klasična različica poslikave nohtov uporablja občutljive izdelke, ki se lahko obrabijo na konici nohta. Medtem pa obstojnost belega praga v spreju odpravlja te nevšečnosti in omogoča vsem ženskam, da uživajo v čudovitem stajlingu, ne glede na njihov poklic.

Ta edinstven izdelek zelo olajša delo stilista. Postopek za izdelavo BABY BOOMERJA je z sprejem sila enostaven. Modno, naravno oblikovanje je zdaj hitro, obstojno in zelo učinkovito.

Karakteristike BABY BOOMER pršila:

zelo fin, bel prašek v prahu z izjemno visoko pigmentacijo, namenjen nanosu na mokro podlago za ustvarjanje čudovitega tonskega prehoda,

nima vonja,

skoraj ni hlapljiv, pri pršenju pade prah navzdol, kar pomaga preprečiti vdihavanje prahu,

v posebej oblikovanem in patentiranem kozarcu, ki zagotavlja brizganje kot airbrush, vendar ne barve, temveč sipek praha,

nudi maksimalno udobje za stilista,

prah se ne strdi sam, mora se oprijeti nesušene podlage in šele potem se lahko vse skupaj polimerizira.

Polyethylhacrylate, Polymethyl Methacrylate Benzoyl Peroxide, Mica, +/- CI 77266, CI 19140, CI 42090, CI51319, CI 77120, CI 45430

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Priporočilo: Za ustvarjanje baby boomer stajlinga s pršilom je najbolje uporabiti svetle odtenke prekrivnih baz ali prekrivnih gradilnih gelov. Priporočamo roza odtenke, po možnosti pastelno roza ter naravno svetlo bež. Ne priporočamo uporabe zelo temnih odtenkov, saj bo tako težko ustvariti lep in učinkovit tonski prehod.

- na barvo trajnega laka, gradilno bazo ali na grajen noht nanesemo tanek sloj enakega materiala, da zadostimo skladnosti barvne podlage. Ne sušimo. 

- poškropimo z BABY BOOMER sprejem: strankin prst vzamemo v roke, konico prsta pomaknemo nazaj in držimo prst pod kotom 45° glede na mizo. Začnemo pršiti pršilo na konico nohta; razdalja, na kateri naj pršilo držimo od nohtov, je približno 15 - 30 cm (bližje kot je noht, večja je barvna nasičenost, a manjša je atomizacija)

Priporočilo: Na začetku priporočamo večjo razdaljo. Puder napršimo bližje sredini nohta, da dobite lep tonski prehod. Nato se spustimo s pršilom in popršimo samo konico prosta roba, pri čemer zmanjšamo razdaljo od nohta, da bo konica bolj pigmentirana z belo. Delamo od leve proti desni in od desne proti levi. Sprej držimo pri miru in premikamo strankin prst ter poskrbimo, da se prah lepo oprime nohta.

- ko prah doseže lep tonski prehod in ustrezno največjo belino na konicah nohtov, počakamo še 4 sekunde, da se vpije v mokro podlago in jih šele nato postavimo v lučko za 30 sekund.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: