Cute Cover Base Line Slowianka (443-447) - PASTELNE

Nov izdelek

Čudovite pastelne BAZE, ki se čudovito podajo k oblikovanju nohtov po sistemu Princess Nails. To je edinstvena linija baz, ki so pol transparente, na voljo v različnih pastelnih odtenkih in nudijo širok nabor kreativnosti ljubiteljicam lepih nohtov. Kombinirate jih lahko z bleščicami ali z njimi ustvarjate GRAJENE OMBRE EFEKTE.

Več podatkov

15,95 € z DDV

Čudovite pastelne barve, ki se čudovito podajo k oblikovanju nohtov Princess. To je edinstvena linija baz z gracioznim imenom Cute Base iz Slowianka Nail Trends, ki je hit na trgu, ki je dolgo čakal na baze v pastelnih barvah, ki niso popolnoma prekrivne.

Pigmentacija na stopnji 70 - 80 % omogoča, da se barva čudovito zlije z naravnim nohtom in ustvari popolno linijo ob obnohtni kožici, kar zagotavlja svežino stajlinga in brez vidnega narastka do 4 tedne. Poleg tega zelo lepo zakamuflirajo prosti rob nohta.

Baze, ki popolnoma izpolnjujejo vsa pričakovanja strank, so resnično univerzalne in izjemne. Primerne je za vse vrste naravnih plošč, tako za utrjevanje tankih in mehkih nohtov, kot tudi za gradnjo ravnih nohtov, in popravljanje videza nohta v pravo strukturo.

Zaradi popolnega ravnovesja trdote in obstojnosti ter prijetne konsistence stilisti obožujejo te baze zaradi lahkotnosti dela, stranke pa zaradi čudovitih stilizacij, ki dolgo časa ohranile svoj estetski videz.

Minty Day 443 VIDEO

Mint barva, ki ne vleče proti zeleni ali barvi pistacije, ampak bolj proti odtenkom lagune. Lahko ga opišemo kot hladno barvo morske mete, ki na naravnih nohtih izgleda izjemno spektakularno. Edinstven izdelek na trgu za tiste, ki cenijo udobje in lepoto.

Purple Glam 444 VIDEO

Ena od barv, ki je bila ustvarjena kot odgovor na povpraševanje trga in močne zahteve strank. Barva sivke, pastelna barva, ki jo obožujejo vsi, ki je v zadnjem času postala hit pri oblikovanju nohtov. Edinstvena podlaga, ki jo odlikuje univerzalnost in popolna harmonija v smislu trdote, obstojnosti, konsistence in pigmentacije.

Just Pink 445 VIDEO

Pastelno roza v stilu Barbie, a ne intenzivna, bolj umirjena. Just Pink iz Slowianka Nail Trends je nude odtenek priljubljene in vedno modne roza, ki pristaja večini strank, še posebej svetlolaskam s svetlo poltjo.

Soft Beige 446 VIDEO

Pastelna, zelo nežna bež barva, nežen odtenek slonovine brez rumenega podtona. Spominja na pudrasto bež z rahlim pridihom odtenka breskve. 

Natural Way 447 VIDEO

Najbolj nude od vseh petih prekrivnih baz v pastelnih odtenkih. Barva, ki pristaja čisto vsaki stranki, se čudovito zlije z naravnim nohtom in poskrbi, da so nohti čim bolj podobni kožni barvi. 

Polyurethane Acrylate Oligomer, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, +/- CI 60725.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Pripravite naravne nohtne plošče, kot ste navajeni:

- zmatirajte nohte z Mini Buffer 120/180 ali Buffer 240/240 znamke Slowianka ter odstranite prah,

- obnohtno kožico privzdignite z leseno paličico, jo odrežite s kleščami C-2 ali škarjami N-4 Slowianka Nail Trends in po potrebi odstranite kožico tudi z mehčalcem SPEEDY REMOVER.

- prosti rob nohta spilite s pilico 240/240 ,

- noht razmastite z vatno blazinico, namočeno v cleaner.

Za povečanje oprijema baze nanesite brez kislinski primer Ultra Bond, nato pa po 1 - 2 minutah, nanesite tanek oprijemalni sloj z bazo. Sušite 30 sekund. Nato ponovno nanesite tanek sloj in na ta neposušen sloj nanesite primerno količino baze, da dosežete pravilno C-linijo nohta. Pri tem upoštevajte, da je maksimalna debelina baze 1 mm, če želite, da se pravilno polimerizira. Utrjujte v lučki, odvisno od njene moči, od 30-60 sekund.

Če želite na noht nanesti večjo debelino, ponovite tanek sloj in grajen sloj.

Lepo oblikovan noht, ki ne zahteva dodatnega piljenja, lahko obrišete z vatno blazinico, namočeno v cleaner in nohti bodo ohranili čudovit, satenast lesk.

Zaključite s izbranim topom. Na koncu na kožico nanesite olje za obnohtno kožico ali Silk Repair Serum.

Če se na nohtih pojavijo neravnine, disperzijski sloj obrišite s cleanerjem in popravite nepravilnosti:

- noht zmatirate s Bufferjem 240/240 Slowianka,

- neravna mesta popilite s Pilico 180/240 Slowianka.

Zaključite s izbranim topom. Na koncu na kožico nanesite olje za obnohtno kožico ali Silk Repair Serum.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: