Tečaj WET to WET (SHARM) 13.1.2024 - ENOSTAVEN IN HITER NAIL ART ZA SALONSKO DELO Povečaj

Tečaj WET to WET (SHARM) 13.1.2024 - ENOSTAVEN IN HITER NAIL ART ZA SALONSKO DELO

WET to WET

Nov izdelek

Sharm Effect - stil, ki temelji na tehniki "wet on wet", znani že nekaj let in ki nenehno osvaja srca strank s svojim abstraktnim izgledom in hitro izvedbo v salonskem delu. Tečaj je namenjen vsem nohtnim stilistom, ne glede na njegovo predznanje.

Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo.

Več podatkov

60,00 € z DDV

120,00 € z DDV

Tehnika, ki nastane, če vzorec zložimo na mokro podlago. Zato se mu reče WET TO WET ali MOKRO NA MOKRO, zaznamuje pa ga tudi izraz Blooming Technique. Podlaga, ki jo izberemo, je lahko trajni lak, ali pa lak namenjen razlivanju. V naši ponudbi najdete prozornega, belega in črnega. Podlage ne sušimo, v njo pa zložimo različne vzorce, bodisi kapljice ali črtice, ter dobimo različne vzorce: abstraktne, floristične, imitacijo kačje kože in še kaj. Tehnika je sila preprosta, vedno priročna za hitro salonsko delo. Na tečaju boste spoznali material za to tehniko, kombinacijo materialov na različne načine in različne motive in vzorce, ki bodo "cartali" vaše stranke. 

I. Program tečaja

Tečaj traja 8 ur na dan.

Zaradi omejenega števila prostih mest, si je potrebno termin prej rezervirati.

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon (ALI opravite izbiro V KOŠARICO in oddate naročilo tečaja). Na e-mail vam posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

Ves material (geli, lučke, tekočine, pile ...) za izvedbo tečaja je zagotovljen, razen: čopičev. Ti so na voljo za nakup na dan tečaja.

Ob zaključku pridobite OVERJEN IN PODPISAN CERTIFIKAT Slowianka Nail Trends. 

Tečaj WET to WET, SHARM, BLOOMING - 13.1.2024 ob 9h V SALONU (Vitanje)

II. Cena tečaja in prijave:

1. Cena tečaja:

120,00 EUR (Akcijska cena -50 % POPUST = 60,00 EUR do 30.11.2023) 

2. Prijave:

a) Nakup tečaja preko spletne trgovine ali prijava na E-mail: info@briljant.si (INFO: 031 631 981) - Pri prijavi na e-mail navedite vaše ime in priimek ter telefonsko številko, želene termine  tečaja in želeno vsebino.

b) Tečaj se plača ob prijavi na TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica (Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje). SKLIC: datum tečaja. NAMEN: vaš ime in priimek, telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

 

Lokacija: Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt: Anja Fijavž-031 631 981, info@briljant.si

Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga (center Noordung). V isti stavbi se nahaja tudi Lekarna Celje.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: