Bikini Party COLLECTION SLOWIANKA (415-419)
Bikini Party COLLECTION SLOWIANKA (415-419)
Bikini Party COLLECTION SLOWIANKA (415-419)
Bikini Party COLLECTION SLOWIANKA (415-419)
Bikini Party COLLECTION SLOWIANKA (415-419)
Bikini Party COLLECTION SLOWIANKA (415-419)

Trajni laki Bikini Party Slowianka (415-419)

slow-415-8
11,95 €
DDV vključen

Poletna kolekcija Bikini Party petih sočnih, neonskih, bleščečih barv. Odtenki roza, koralne in vijolične, z bleščečimi delci različnih gradacij, vključno z bleščečimi- kovinskimi piramidami s popolnoma odrezanimi robovi, ki se intenzivno svetijo v lučeh nočnega kluba in jih odsevajo kot ogledalo - torej Flash efekt. Nezemeljski učinek, ki se prilega v vzdušje počitniške norosti.

Izberite

100% secure payments
 

Absolutni hiti v novi kolekciji neonskih gel lakov z flash efektom, poimenovani Bikini Party. To so edinstveni, bleščeči neončki, ki vsebujejo pisane delce različnih gradacij in metalik delce v obliki piramid, ki oddajajo čudovit odsev v bliskavici.

Njihova nenavadna lastnost je, da odsevajo svetlobo zelo močno - še posebej odsevajo na umetni svetlobi utripa diskoteke, zaradi česar se nohti močno zableščijo in ustvari se fenomenalen efekt.

Kolekcija ima večjo gostoto kot navadni gel laki. So enostavno mazljivi in in ne stekajo v predel obnohtne kožice.

Fresh Fruit 415 VIDEO

Fresh Fruit je koralni odtenek, nasičen z neon roza bleščicami in bleščečimi delci z rumenim, bakrenim in rahlo akvamarin šimer odtenkom. Ta kombinacija daje koralu topel in sončen izraz, ki se nagiba k oranžnemu tonu.

Hot Love 416 VIDEO

Lepa, topla roza, s pridihom korale. Neon odtenek z rožnatimi bleščicami in flash delci v odtenkih nežne vijolične, neonsko rožnate in zlatega pridiha. Hot Love je ena od petih barv kolekcije BIKINI BARVE, zaradi katere se boste zagotovo zaljubili vanje. Sočne, neonske barve, nasičene z bleščečimi delci in kovinskimi piramidami z edinstvenim FLASH EFEKTOM.

Strong Pink 417 VIDEO

Intenzivna, neon roza barva, nekoliko hladnejša od Hot Love. Splošno znana kot Barbie odtenek, vendar veliko bolj izrazita verzija. Zaznamujejo jo karakteristike: neon, rožnati delci in utripi v odtenkih sivke, svetlo vijolične in roza barve. Ne vsebuje zlatih delcev zaradi česar gre za hladen odtenek. To je neonka iz fenomenalne kolekcije Bikini Party, ki jo odlikuje močna nasičenost izdelka z bleščicami in bleščečimi delci, ki odbijajo svetlobo kot ogledalo. Nohti intenzivno lesketajo in ustvarjajo spektakularen učinek.

Summer Juice 418 VIDEO

Topel, poletni, vijoličen neonček, z bleščicami in holografskimi delci v roza in in sivka barvi ter hladnimi mornarsko modrimi utripi. Pod vplivom svetlobe da fenomenalen sijaj, ki prehaja v večbarvne odtenke. Eden od dveh vijoličastih v kolekciji Bikini Party, ki ima  priložnost, da postane prava uspešnica. Neonske odseve odlikuje edinstvena kombinacija neonske barve z velikim bogastvom raznobarvnih delcev, bleščic in metalnih delcev z učinkom odsevanja, ki poskrbijo za neverjetno močno bleščanje.

Holiday Heat 419 VIDEO

Najtemnejša neonsko vijolična barva v celotni kolekciji Bikini Party -  hladnejša vijolična, ki meji na škofovsko vijolično. Vse to zahvaljujoč majhnemu odmerku rožnatih delcev in veliki količini vijoličnega in mornarsko modrega bleska. Hladnost barve je najbolje vidna v svetlobi nočnih klubov, ko se na večbarvnem ozadju pojavi mornarsko modra bliskavica. Lepa in edinstvena barva, ki se popolnoma prilega poletni manikuri in pritegne pozornost s svojo neverjetna globino barve in sijaja.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Barvo nanesemo neposredno na matiran in z cleanerjem obrisan umetni noht iz gela ali akril gela, ali na bazo za grajen trajni lak (v primeru manikure z trajnim lakom);

- nanesite prvo plast, izdelek razporedite v predelu obnohtne kožice. Čopiča na sredini nohta ne pritiskajte premočno, temveč trajni lak nanašajte z lahkotnimi dotiki. Tako se vsi delci lepo zlijejo v globino izdelka. Močneje pritisnite  ob straneh nohta, s čimer preprečite, da bi na robovih nohta obstalo preveč materiala, ki bi se lahko zlil v nohtne kanale;

- 30 sekund sušite v 48 W LED lučki Slowianka;

- nanesite drugi sloj in ponovno sušite 30 sekund;

- za zaključek stajlinga priporočamo Top Flash Gold, s katerim bodo flash delci enakomerno zasijali še bolj intenzivno.

Nasvet: Če želite povečati NEON efekt, priporočamo, da pred neon lakom nanesete bel trajni lak- bodisi Arctic White 000 ali Sharm Effect White. Zahvaljujoč beli podlagi bo neon še bolj okrepljen. Opcija je tudi, da je sam noht zgrajen z mlečno belim izdelkom: v primeru trajnega lakiranja z gradilno bazo PORCELAIN BASE oziroma v primeru umetnih nohtov z Porcelain Swan ali White Bride gelom. Po nanosu bele osnove nanesite eno ali dve plasti barve BIKINI PARTY.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Priporočeni izdelki za souporabo: Bubble Gum, Top Coat No Wipe Flash, Top Coat No Wipe Unicorn, Top Coat No Wipe Multicolor.

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, DiHEMA Timettyheryl Dicarbamate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Triethylene Glycol Dimethacrylate, HEMA, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Trimethy/benzoy/Diphenyiphosphine Oxide, Slica Caprytyl Silylate, p-Hydroxyanisole, +/- 0 15850, CI 77891, CI 77742, CI77002, CI45410, 045380, C 47005.
Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM