Zaključni Lak Gel NO WIPE - REALAC FLASH
Zaključni Lak Gel NO WIPE - REALAC FLASH
Zaključni Lak Gel NO WIPE - REALAC FLASH
Zaključni Lak Gel NO WIPE - REALAC FLASH

Zaključni lak gel Flash No Wipe Realac

863491
6,95 €
DDV vključen

Zaključni prozoren Lak gel No Wipe Realac Flash s srebrnimi bleščicami ali črnimi delci je primeren za trajno lakirane nohte in vse vrste umetnih nohtov. Kakovostni zaključni permanentni lak z odličnim oprijemom in visokim sijajem, ki ga po polimerizaciji ne brišemo. Zaradi vsebnosti različnih koščkov, folij in bleščic popestri katero koli stilizacijo. 

Izberite

100% secure payments
 

Zaključni lak gel No Wipe Realac Flash je kakovostni permanentni lak z odličnim oprijemom in visokim sijajem. V zahvalo zanesljivi formuli je zaključni lak brez brisanja zelo obstojen in enostaven za uporabo. Nanesete ga lahko na katerikoli odtenek hibrida in ustvarite modne, moderne stilizacije. To je izjemno hiter način, da svojim nohtom daste edinstven izgled. Ne zahteva brisanja disperzijske plasti, je izjemno odporen na obrabo in praske.

Original pakiranje 8 ml. 

Flash no. 3

Prozoren top brez brisanja za hibridno manikuro z vdelanimi črnimi nepravilnimi delci.

Flash no. 5

Prozoren top brez brisanja za hibridno manikuro s srebrnimi konfeti in bleščicami

Dražeče! Nanaša se samo na nohte! Hranite izven dosega otrok! Izogibajte se kontaktu s kožo! V kakšnem koli primeru reakcije ali draženja, takoj prenehajte z uporabo in takoj poiščite zdravniško pomoč! Uporabljajte v skladu z navodilu! Samo za zunanjo uporabo!

Samo za profesionalno uporabo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland
Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo trajnega laka ali gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. 

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po nekaj sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Čas utrjevanja: Utrjujte 2 minuti v UV lučki močjo 36 W ali 30 sekund v LED-luči.

Urethane Arylate, Oligomer PEG- 6 trimethylolpropane, triacrylate, Hydroxyproply Methacrylate, Pentaerythrintol, tetraksis (3-mercaptopropionate), Trimethylbenzol Dicarbamate Oxide, PolyMenthyDiatricone, Mehatcreyololytheyl, phosphlate, p-Hydroxyasiole, Bis (t-Benzoxaaolyl, Thiophane, Bht, CI 60725.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM