Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka

Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka

slow-RUBBERgelGLUE
Zadnji kosi na voljo
14,95 €
DDV vključen

Ali mora podaljševanje nohtov v profesionalnem salonu trajati tako dolgo? Morate pri stilistu preživeti več kot 2 uri, da ustvarite popoln, sanjski stajling? No, ne! Izdelek Rubber Gel - Glue je bil ustvarjen za popolnoma novo, inovativno metodo podaljševanja nohtov Ekspres Modeling Nails, ki vam omogoča bistveno pospešitev dela pri oblikovanju.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

V salonskem delu imamo vedno željo, kako skrajšati čas izdelave nohtov. In mi imamo rešitev za vse salonske dolžine nohtov. Gre za inovativno tehniko podaljševanja nohtov, ki se imenuje Ekspress Modeling Nails s pomočjo konic Gels Tips – Pink ali Clear, ki se na nohtno ploščo pritrdijo kot »gel cover tips« s posebno rubber bazo, ki je tudi lepilo, to je Rubber Bel – Glue.

Čas, prihranjen s to inovativno tehniko, je impresiven. Podaljšanje nohtov lahko naredite v 15 minutah! To je odlična rešitev tako za stranko kot za stilista. Express Modeling Nails je nadgradnja poznane tehnike podaljševanja in grajenja nohtov s konicami DUAL FORMS.

Metoda DUAL FORMS je zelo priljubljena, saj skrajša delovni čas, ima pa tudi svoje slabosti. Pri delu z Dual Form na nohte nanašamo gel ali akrigel in pogosto po nanosu na nohte, če jih hitro ne utrdimo, forme poskočijo in se prezračijo. Posledično se delo bistveno podaljša, namesto da bi ga pospešilo. Podaljševanje nohtov z uporabo Dual Form zahteva spretnosti stilista in dolgotrajno prakso.

Zato prilagodite delo stranki in delajte zelo hitro. Za stiliste, ki nimajo časa za usposabljanje in trening, se metoda DUAL FORMS lahko izkaže za problematično.

Zato je bila ustvarjena nova tehnika podaljševanja, idealna za stiliste začetnike in še več. Obvladati to tehniko je zelo enostavno, ne zahteva veliko poglobljenega znanja ali dolgih tednov prakse. Delo s tehniko Ekspres Modeling Nails je izjemno enostavno zahvaljujoč našemu produktu Rubber Gel - Glue. Uporablja se za fiksiranje in vzdrževanje konic »Gel Tips« na nohtu. Njegova visoka viskoznost igra pomembno vlogo, saj ima zaradi nje prave lastnosti, da zadrži te konice, tako da ne poskočijo in ne spremenijo svoje oblike. Poleg tega lahko vse nohte nanesete hkrati in naravnate v pravo smer. Dual Form te možnosti ne ponuja, poleg tega pa zahteva hitro utrjevanje nohtov enega za drugim, brez možnosti popravljanja napak in pomanjkljivosti.

Z Rubber Base - Glue lahko lepimo in usmerimo vse nohte po naši želji, tako da izgledajo estetsko glede na enakost in smer. Šele takrat damo celotno roko v lučko, popolnoma brez naglice. Faze so tako kratke, da jih lahko izvede vsak stilist, tudi začetnik. Modeling Nails Express, popolnoma nova, hit metoda podaljševanja nohtov bo zagotovo prevladovala v kozmetičnih salonih, idealna za stranke, ki potrebujejo hiter, a fenomenalen in obstojen stil.

Tehnika je posebej namenjena srednje dolgim salonskim nohtom.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Način uporabe – podaljševanje nohtov po metodi Ekspres Modeling Nails:

Priprava nohtov kot pri klasičnem podaljševanju: odrinemo obnohtno kožico, nohtno ploščo očistimo kožice, naravni noht skrajšamo ali ne, odvisno od presoje stilista, celoten noht matiramo s polirnim blokom 240/240 ali po potrebi s polirnim blokom 180, odstranimo prah z nohta s čopičem za prah, noht razmastite s cleanerjem, nanesite majhno količino Ultra Bond primerja in počakajte 2 minuti, da izhlapi, nanesite tanek sloj Base Gel ali Rubber Base, sušite v UV žarnici 30 sekund.

Uporaba Rubber Gel - GLUE na nohtu pripravljenem za podaljševanje:

Vzemite majhno količino Rubber Gel - Glue iz lončka s kovinsko lopatico, izdelek nanesite na konico nohta, na prosti rob, in ga enakomerno razporedite na desno in levo, da ustvarite debelejši sloj, ki ga prevlečete čez cel naravni noht (od točke rasti nohta skozi celoten tunel do naslednje točke rasti nohta), izberite prozorno ali roza gel konico, jo položite na noht in s pritiskanjem od konice nohta proti obnohtni kožici na sredino konice razporedite Rubber Gel - Glue, zelo močno pritisnite konice gela, pri tem pa upoštevajte, da bo višek Rubber Gel – Glue po robu pogledal ven, noht usmerimo navzdol ali navzgor, desno ali levo, da ohranimo proporce in estetiko vseh nohtov glede enega na drugega, po namestitvi konic z metalno lopatko odstranite ostanke lepila.

Sušite v UV lučki 2 minuti, nohte skrajšate in oblikujete s pilico 180/240, popilite območje konic v bližini obnohtne kožice, odstranite prah s ščetko, nanesite Rubber Base ali drugo pokrivno gradilno bazo in zapolnimo prostor ob kožici, utrjujte v UV lučki (trajanje po navodilih, odvisno od izbrane podlage). Obrišite disperzijo, nanasite barvo, sušite v UV lučki, uporabite barvni nanos ali nanos zaključnega sijaja.

Rubber Gel – Glue za pritrjevanje kamenčkov in nakita na noht:

Rubber Gel – Glue lahko uporabljate kot lepilo za pritrditev nakita za nohte, kot so kamenčki, kristali Swarovski, biseri, verižice ali kaviar. Noht nalakirajte z zaključnim topom No Wipe ali drugim nadlakom, utrjujte po navodilih, vzemite majhno količino Rubber Gel - Glue z metalno lopatko  in ga nanesite na noht. V Rubber Gel – Glue vtrite želen nakit. V lučki utrjujte najmanj 4 minute.

Rubber Gel – Glue se lahko uporablja tudi za izdelavo 3D NAIL ART-a, kot so pentlje, rože itd.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM