ŠČETKA ZA PRAH MINI - EURO FASHION
ŠČETKA ZA PRAH MINI - EURO FASHION

Mini ščetka za prah Euro Fashion

864415
0,50 €
DDV vključen

Ščetka ali mini krtačka je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.

Izberite

100% secure payments
 

Prah pri salonskem urejanju nohtov, bodisi je to trajno lakiranje ali izdelava umetnih nohtov, je vedno prisoten. Ponavadi nastaja prah pri oblikovanju naravnega nohta s pilo ali blokom ali pri pripravi z uporabo različnih bruskov in strojčkov za manikuro (manikiro). Še več praha pa nastaja pri odstranjevanju materiala oziroma pri korekciji umetnih nohtov ali pri piljenju in oblikovanju umetnih nohtov s pilo ali karbidnim oziroma keramičnim brusom. Da odstranimo prah, uporabimo ščetko ali krtačko za prah, ki učinkovito odstrani vse suhe nečistoče iz nohtne plošče nohtakanalov nohta in nenazadnje tudi iz samih rok. Krtačko lahko uporabljate za domačo rabo ali salonsko v kozmetičnih, pedikerskih in manikerskih salonih.

Ščetine te krtačke za prah so srednje grobe, kar pomeni, da ne poškodujejo kožice, a učinkovito odstranijo prah in ostale suhe nečistoče. 

Ščetka je na voljo v roza, vijola ali transparentni barvi.

Dimenzije: 6,5 cm x 3,5 cm, velikost ščetin: 4 cm x 1,2 cm.

Narejena iz PVC.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Samo poklicno in za profesionalno uporabo. 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM