Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka
Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka
Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka
Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka
Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka
Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka
Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka
Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka

Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka

slow-Peony15
20,95 €
DDV vključen

Milky pastel geli Slowianka so tekoči gradilni geli, ki bodo poskrbeli za izbran pastelni odtenek grajenega nohta, grajen barvni baby boomer ali grajen ombre. Gradilni geli v pastelnem mlečnem odtenku s formulo Easy Leveling so samoizravnalni in omogočajo tehniko no file. So tekoči, a še vedno imajo formulo, ki bremza razlivanje v kanal. Geli so močni, odporni in imajo dober oprijem nohta. 

Izberite

100% secure payments
 

Milky pastel geli Slowianka so tekoči gradilni geli, v treh privlačnih odtenkih. Gele te kolekcije zaznamuje formula za enostavno izravnavo, ki olajšala delo nohtnega stilista. Geli so samoizravnalni, a posebna formula preprečuje prehitro razlivanje v predel obnohtne kožice. Milky Pastel Gel je idealen gel za gradnjo in podaljševanje umetnih nohtov ter za korekcijo. Gel je srednje goste konsistence in ga je možno lepo oblikovati ter se izogniti večjemu delu piljenja in oblikovanja s pilo.

Milky pastel geli so primerni za podaljševanje nohtov z konico in šablonsko tehniko ali za utrjevanje naravnih nohtov in korekcijo.

Peony gel 15g VIDEO

Različica našega vrhunskega in najbolj prodajanega izdelka za gradnjo umetnih nohtov - Creamy Vanilla, ki ga naše stranke naravnost obožujejo. Prav na njihovo željo je nastal gel v pastelni barvi potonike. Odtenki roza se čudovito kombinirajo z drugimi barvami, zato lahko rečemo, da je univerzalna barva, pripravljena za uporabo na različne načine, odvisno od kreativnosti stilista.

Mint gel 15g VIDEO

Pastelna barva je trenutno nesporen hit naših strank.Ta gel je ustvarjen za stranke, ki so trmasto in vztrajno zahtevale gradilni gel v pastelni mint barvi, začinjeni s pistacijo. Je odličen izdelek z zelo nežno in prefinjeno barvo. V svoji subtilnosti se lepo ujema z drugimi geli iz naše kolekcije Milky Pastel Gels. Odlično se bo ujemal z vsemi geli linije Easy Leveling, še posebej s Pocelain Swan, ki je mlečno bel odtenek in z mint odtenkom ustvari ledeno zimsko kombinacijo. Izdelek je kot nalašč za različne izvedbe grajenega baby bommerja, podaljševanje nohtov, »Princess nail« efekte, pa tudi za ustvarjanje grajenega ombre efekta. V stilizacijah, ki so poznane in cenjene na družbenih omrežjih, mint barva zaseda eno najvišjih mest, zato bi moral biti naš gel vključen v ponudbo vsakega stilista.

Lavender gel 15 VIDEO

Gradilni gel v težko pričakovani, prijetni in okusni barvi pastelne sivke. Hit internetnih trendov, še ena zaželena barva med stilisti nohtov. Idealen je za ustvarjanje grajenega ombre, baby boomerja ali podaljševanja in gradnje v tem odtenku.

Za stiliste, ki skrbijo za to, da so na tekočem s trendi, predlaganimi na Instagramu ali Tik Toku, je Milky Pastel Gels Lavender številka ena in mora biti nujno vključen v salonsko zbirko gelov za umetnih nohtov.

Na voljo v original pakiranju 15 gr.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Čas utrjevanja za stiskanje (PINCH): 25-35 sekund.
Čas utrjevanja LED / SUN - 2 minuti.

Za bazo priporočamo uporabo baze Base Gel ali Rubber Base. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

 

KORAKI PODALJŠEVANJA NOHTA

Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni (priprava, Ultra Bond, Base Gel ali Rubber Base Gel).

Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška z Milky Pastel gelom

Utrjujte po navodilih - 25-35 sekund.

Zgradite noht in utrjujte 25-35 sekund.

Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 2 minuti.

Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem.

Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET,... ).

Čas »pinčanja« pri teh gelih je 25-35 sekund. Čas sušenja teh gelov je 120 sekund. Po utrjevanju brišemo disperzijski sloj z Gel Cleanerjem.

Isobornyl Methacrylate, Silicon dioxide, 2-Hydroxyethyl methacrylate, 1-Hydroxycyclohexylphenyl ketone, Acrylates Copolymer, HEMA, Di-hema Trimethylhexyl, Hydroxycyclohexxyl, Pigments.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM