ČOPIČ ZA AKVAREL - EURO FASHION
ČOPIČ ZA AKVAREL - EURO FASHION
ČOPIČ ZA AKVAREL - EURO FASHION
ČOPIČ ZA AKVAREL - EURO FASHION

Čopiči za akvarel Euro Fashion

EFWCCB004
12,00 €
DDV vključen

Akvarelna tehnika ali vodna tehnika je že dolga leta prisotna v svetu nohtov in nail art-a. Čopiči za akvarelno tehniko imajo gladke in mehke ščetine, ki dobro zadržujejo vodo in barvo. Primerni so tudi za poslikave z Ink alkoholnimi barvami.

Skupina akvarelnih čopičev vsebuje tanke čopiče za obrobe in konture ter okrogle in ovalne čopiče za nanos akvarelne barve.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Skupina akvarelnih čopičev vsebuje več različnih čopičev.

Čopič za Akvarel 1 je čopič iz naravne in zelo kvalitetne dlake. Zaradi mehke konice čopiča je slikanje z vodnimi barvami zelo enostavno. Ta čopič je namenjen akvarelni tehniki in sicer z njim nanašamo vodno barvo na noht ter jo enostavno razmažemo v željen vzorec.

Čopič za Akvarel 4  je čopič iz naravne in zelo kvalitetne dlake. Zaradi mehke konice čopiča je slikanje z vodnimi barvami zelo enostavno. Ta čopič je namenjen akvarelni tehniki za risanje obrob, črtic,... Predvsem je namenjen izkušenim nohtnim stilistom, ki imajo radi več ščetin v čopiču, da se lahko napojijo z barvo, še vedno pa imajo znanje ustvarjati tanke in detajlne poslikave.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Čopič zmočite i n višek vode osušite v papirnati brisački. Napojite čopič z akvarelno barvo in se lotite poslikave. 

Če želite, da ostanejo čopiči vaš dober zaveznik potem morate poskrbeti za pravilno in pogosto čiščenje. Čopiče lahko očistite z vodo in tekočim milom. Pri tem pazite, da preveč ne skuštrate ščetin čopiča, bolje je, če jih ves čas popravljate v prvotno obliko čopiča. Po čiščenju čopiče osušite na naravnem zraku.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM