Čopič za One Stroke EURO FASHION
Čopič za One Stroke EURO FASHION
Čopič za One Stroke EURO FASHION
Čopič za One Stroke EURO FASHION

Čopiči za One Stroke Euro Fashion

N310-0
6,00 €
DDV vključen

One stroke tehnika ali z drugim imenom one move tehnika za dekoracijo nohtov z akrilnimi barvami, geli, pastami ali mešanicami gelov in pigmentov. Na voljo ozki in široki čopiči, ravno in poševno rezani ter tanki čopiči za obrobe in detajle.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Čopič One stroke 2 za tanke in debelejše črte, za senčenje, za tehniko pritiskanja in dviganja čopiča. 

Ščetine čopiča so naravne. Čopič je najbolj primeren za poslikave z akrilnimi barvamilahko pa se uporablja tudi za akvarelne barve in barvne gele ter ostali nail art. Ko čopič enkrat uporabite za izbrano tehniko, priporočamo, da ga uporabljate samo za to tehniko- ali za gel, ali za akvarelne barve ali za akrilne barve. Kvaliteten čopič, vsestransko uporaben, tako za One stroke, akvareč, Zhostovo, poslikave z barvnimi geli in ostale nail art tehnike.  

Čopič za One Stroke EF 3 (za tanke linije in za elemente nail arta)

Čopič One stroke številka 3 iz naravnih ščetin, namenjen poslikavam z akrilnimi barvami, geli, pastami, pigmenti in vsem kar najdemo pri manikuri, trajno lakiranih nohtih in pa umetnih nohtih. Je okrogle oblike in ima tanko konico. Primeren je tako za detajle, kot tudi za večje poslikave, ker v sebi lahko drži večjo količino barve. Uporaben tudi za ostale tehnike nail arta, kot so Zhostovo, akvarel, nail art foil...  

Čopič za One Stroke EF 4 (one move-ožji)

Čopič One Stroke 4 Euro Fashion iz zelo kvalitetne dlake, ravno rezan, je namenjen One Stroke poslikavam. Idealen je za slikanje na nohte in umetne konice. Ker je ozek, je primeren za manjše detajle in za izkušene ustvarjalce One Stroke poslikav. Primeren tudi za tiste, ki se učite One stroke poslikave. Lahko se uporabi z akrilnimi barvami ali barvnimi geli in različnimi mešanicami gelov in pigmentov. 

Čopič za One Stroke EF 5 (one move - širši)

Čopič One Stroke 5 iz zelo kvalitetne dlake, ravno rezan, je namenjen One Stroke poslikavam. Idealen je za slikanje na nohte in umetne konice. Primeren je za večje detajle in za začetnike. Primeren je za slikanje na nohte, umetne konice in na papir.

Čopič za One Stroke 8 (one move-poševno rezan)

Čopič za One Stroke 8 iz zelo kvalitetne dlakepoševno rezan, je namenjen One Stroke poslikavam. Idealen je za slikanje na nohte in umetne konice. Primeren je za majhne detajle in je namenjen izkušenim nohtnim stilistom. Primeren je za slikanje na nohte, umetne konice in na papir. Ker je poševno rezan, omogoča fine one move gibe in posledično kreacije 2D ali 3D videza.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Samo za poklicno in  profesionalno uporabo.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM