Seznam izdelkov po znamki Glamour Lashes

Podjetje Glamour lashes je leta 2014 ustanovila Markéta Chmelová, ki se s podaljševanjem trepalnic ukvarja od leta 2008. Vse svoje izkušnje je prenesla v razvoj tega mladega, a dinamičnega podjetja. Izbere in preizkusi vse izdelke, ki pridejo na trg kot prvi. Osredotoča se na vprašanja alergij med podaljševanjem trepalnic. Prioriteta podjetja je predvsem zagotavljanje najvišje kakovosti in varnosti izdelkov za stranke in stiliste. Celovit koncept usposabljanja za začetnike in napredne uporabnike. V nekaj mesecih se je podjetje razširilo v druge države, kot so Slovaška, Irska, Italija, Norveška, Poljska in druge. Pridruži se nam in postani del sveta podaljševanja trepalnic in korekcije obrvi - Glamour lashes.

Trepalnice

Ščetka Mascara za trepalnice - Glamour

Glamour Lashes
Glam-32
17,95 €
Ščetka Mascara je namenjena za oblikovanje in česanje trepalnic in obrvi. Profesionalno krtačko lahko uporabite za naravne ali umetne trepalnice. Pakiranje: 1/25 kom.
Trepalnice D oblike in ČRNE BARVE GLAMOUR
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice vrste

Trepalnice črne barve - D oblike Glamour

Glamour Lashes
Glam-B02010D
14,95 €
Trepalnice črne, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika D. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v črni barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX. Na voljo v krivini D in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
Paleta za trepalnice - Glamour
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Paleta za trepalnice - Glamour

Glamour Lashes
Glam-251
7,95 €
Paleta Glamour Lashes je odličen pripomoček pri podaljševanju trepalnic. Na paleto prilepite trakove trepalnic po velikosti. 
Trepalnice C oblike in ČRNE BARVE GLAMOUR
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice vrste

Trepalnice črne barve - C oblike Glamour

Glamour Lashes
Glam-B02010C
13,95 €
Trepalnice črne, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika C. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v črni barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX. Na voljo v krivini C in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
Trepalnice

Steklo za lepilo in umetne trepalnice Glamour

Glamour Lashes
Glam-021
7,95 €
Glamour steklo za lepilo in trepalnice je idealno za lepilo, ker ima hladno površino, zaradi česar se lepilo ne suši hitro in poenostavi postopek podaljševanja trepalnic.
Trepalnice C+ oblike in ČRNE BARVE GLAMOUR
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice vrste

Trepalnice črne barve - C+ oblike Glamour

Glamour Lashes
Glam-B02010CC
14,95 €
Trepalnice črne, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika C+. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v črni barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX. Na voljo v krivini C+ in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
FLAT trepalnice ČRNE GLAMOUR
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Črne Flat trepalnice Glamour

Glamour Lashes
Glam-B015CflatMIX
25,95 €
Glamour črne trepalnice na voljo v oblikah: C, CC (C+) in D ter v debelinah 0,15 in 0,20.  Na voljo kot posamezna dolžina v škatlici ali kot mix večih dolžin v škatlici. 
BARVNE TREPALNICE - (RJAVE) GLAMOUR BARVNE TREPALNICE - (RJAVE) GLAMOUR 2
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice vrste

Rjave barvne trepalnice Glamour

Glamour Lashes
Glam-DB00
19,95 €
Trepalnice rjave, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika C. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v rjavi barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX enega rjavega odntenka ali celo mix dveh odtenkov rjave. Na voljo v krivini C, CC ali D in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
MIX trepalnic GLAMOUR - barva RJAVA MIX trepalnic GLAMOUR - barva RJAVA 2
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice vrste

Mix trepalnic - barva rjava Glamour

Glamour Lashes
Glam-DB
19,95 €
Trepalnice rjave, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika C. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v rjavi barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX enega rjavega odtenka ali celo mix dveh odtenkov rjave. Na voljo v krivini C, CC ali D in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
Zrcalo (LED) - Glamour
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Zrcalo LED - Glamour

Glamour Lashes
Glam-zrcaloLED
15,95 €
Zrcalo - kozmetično LED ogledalo znamke Glamour je priročno in najde mesto v vsaki ženski torbici. Ogledalo s LED osvetlitvijo sestavljata dva ogledali, ki omogočata lažje in učinkovitejše ličenje in kontrolo make up-a.
Trepalnice

Etui za pincete Glamour

Glamour Lashes
glam-etui
0,95 €
Da bodo vaše pincete za podaljševanje trepalnic vedno dobro varovane in shranjene, jih vedno sproti odložite v varen etui.
Trepalnice

Silikonske King blazinice za Lash Lift Glamour

Glamour Lashes
Glam-BLAZINICEking
9,95 €
Blazinice (silikonske) King- Glamour Lashes za lash lifting (permanentno vihanje naravnih trepalnic). Blazinice so silikonske, mehke, udobne, enostavne za namestitev in jih uporabljamo za permanentni dvig trepalnic.
Prikazujem 1-12 od 18 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM