Porcelain Base -  mlečno bela gumijasta baza SLOWIANKA
Porcelain Base -  mlečno bela gumijasta baza SLOWIANKA
Porcelain Base -  mlečno bela gumijasta baza SLOWIANKA
Porcelain Base -  mlečno bela gumijasta baza SLOWIANKA
Porcelain Base -  mlečno bela gumijasta baza SLOWIANKA
Porcelain Base -  mlečno bela gumijasta baza SLOWIANKA
Porcelain Base -  mlečno bela gumijasta baza SLOWIANKA
Porcelain Base -  mlečno bela gumijasta baza SLOWIANKA

Porcelain Base - mlečno bela gumijasta baza Slowianka

slow-PorcelainBase
15,95 €
DDV vključen

Porcelain Base Slowianka je baza gumijaste strukture za popoln oprijem naravne nohtne plošče pri trajnem lakiranju nohtov. Ta baza je mlečno bele barve, pokrivna približno 75 % in omogoča izdelavo BABY BOOMERja, mlečnega Baby boomerja, nohtov mlečnega videza, ali pa je samo super podlaga za top z bleščicami ali pastelne in neon odtenke

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

PORCELAIN BASE SLOWIANKA je gumijasta baza za trajno lakiranje, kamuflažna, ki ustvari na nohtu videz porcelana, mlečno belega tena. Produkt je bil ustvarjen za vse ljubitelje gela Porcelain Swan, ki so želeli porcelanasto različico za postopek trajnega lakiranja. Baza porcelanastega izgleda je zelo podobna bazam iz linije Stone Line, samo da ni kožnega tena temveč porcelanastega, belkastega, mlečnega. Baza Porcelain Base pa ne poskrbi samo za porcelanast izgled, temveč tudi za zelo dober oprijem naravnega nohta. Baza je srednje goste konsistence in je lahko nanešena v tankem sloju ali pa celo primerna za gradnjo nohta v tanjšem sloju po sistemu "no file".


Efekt: Unikaten, belkast, porcelanast premaz
Konsistenca: srednje gosta
Barva: mlečna, porcelanasta, pol prosojna, belkasta


Priporočilo oziroma nasvet: Pri zelo slabih, papirnatih nohtih, priporočamo najprej tanek premaz z Base Gel-om, da poskrbimo za dober oprijem nohta.

Podlaga, ki jo ustvari Porcelain Base, je enkratna za nanos NEON odtenkov in pastelnih odtenkov trajnih lakov ali gelov. 

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
1. Pripravite nohtno ploščo tako kot ste navajeni. Ponavadi jo nežno zmatiramo s blok pilo, s ščetko odstranimo odvečni prah ter noht obrišemo s Cleanerjem.
2. Na pripravljeno nohtno ploščo nanesite tanko plast Base gela ali Rubber Base Light gela, nato jo utrjujte od 30 do 60 sekund v UV / LED lučki, odvisno od debeline nanosa.
3. Na utrjeno plast baze nanesite Porcelain Base, ga razporedite, poravnajte nanos z obračanjem prsta na glavo, da se samo izravna in nato jo utrjujte od 30 do 60 sekund v UV / LED lučki, odvisno od debeline nanosa.
4. Po utrjevanju po potrebi oblikujte noht s pilo. V tem primeru s ščetko odstranite odvečni prah ter noht obrišite s Cleanerjem.
5. Nanesite sloj barvnega trajnega laka v izbrani barvi in ga utrjujte v lučki po navodilih. Nanos po potrebi ponovite.
6. Na koncu nanesite tanek sloj Top Coat No Wipe / Top Velvet / Top Glam - odvisno od stila, ki ga želite doseči. Zaključni sloj utrjujte v lučki po navodilih. Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Special Acrylic Polymers, Dipgenil (2,4,6-ttimethylbanzoyl), Phosphine Oxide, Acrylic Monomer, Inorganic Pigment

CPNP: 3463629 Lak gel vezni Porcelain Base 10 ml Slowianka

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM