STRGALO in ŽIG 5 izdelkov.

 • 14,95 €

  Žig in strgalo CRYSTAL CLEAR STAMPER & SCRAPER Mo You LONDON se uporablja pri hitrih salonskih poslikavah nohtov, v kombinaciji z šablono in lakom za STAMPING, na naravnih, trajno lakiranih ali umetnih nohtih. V privlačni embalažici za shranjevanje.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Žig in strgalo RECTANGULAR CLEAR STAMPER Mo You LONDON se uporablja pri hitrih salonskih poslikavah nohtov, v kombinaciji z šablono in lakom za STAMPING, na naravnih, trajno lakiranih ali umetnih nohtih.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Žig in strgalo 3 in 1 ✦ Super Clear Rectangular Stamper & Scraper Mo You LONDON se uporablja pri hitrih salonskih poslikavah nohtov, v kombinaciji z šablono in lakom za STAMPING, na naravnih, trajno lakiranih ali umetnih nohtih.

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Prozorna štampiljka za nohte ali žig za "STAMPING" je mehak in silikonski in omogoča hitro prenesti vzorec iz ploščice na noht. Omogoča hiter in enostaven NAIL ART z laki za "stamping" ali z barvnimi geli in pastami.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Žig in strgalo Mo You LONDON se uporablja pri hitrih salonskih poslikavah nohtov, v kombinaciji z šablono in lakom za STAMPING, na naravnih, trajno lakiranih ali umetnih nohtih.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov