Brusi in svedri 39 izdelkov.

 • 8,95 €

  Brusi EURO FASHION za učinkovito pripravo naravnega nohta in odstranjevanje odmrle kožice pri manikuri in pedikuri, bodisi pri trajnem lakiranju ali pri izdelavi umetnih nohtov.

  Na zalogi
 • 34,95 €

  Brus za odstranjevanje gela ali akrila znamke EURO FASHION je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Brusi Slowianka za odstranjevanje umetnega materiala kot je gel, akril, akril gel, poly gel ter trajni lak. V tej kategoriji je brusek za odstranjevanje trajnega laka, umetnega materiala kot je gel ali akril gel ter brusek, s katerim boste lahko pilili pod nohtom in s tem stanjšali noht. Vsi bruski te kategorije so karbidni, vzdržljivi in ob pravilni...

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Brusi FIRST GEL za odstranjevanje gela in akrila iz karbida so nepogrešljiv pripomoček pri izdelavi umetnih nohtov in pri odstranjevanju trajnega laka. Oblika bruska, ki je v trupu ravna, je zelo priročna tudi za oblikovanje nohtov, kar zmanjša piljenje s pilo in prihrani čas in energijo nohtne stilistke.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brus KAMEN Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za nežno odstranjevanje ostankov umetnega materiala. Velik plus tega bruska je tudi poliranje kože okoli nohta in sicer "na suho" ali celo z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico CBD  Slowianka. Primeren je tudi za matiranje zelo občutljive nohtne...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brusi oziroma diamantni brusni svedrčki Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Nekateri boste brusne nastavke uporabljali tudi za poliranje in sicer na suho ali z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brusi Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Brusa E5 in E18 se uporabljata za pripravo naravne nohtne plošče, dejansko nadomestita pilo in potiskač obnohtne kožice. E6 se delno uporablja za matiranje nohtne plošče...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Trije brusi Slowianka za pripravo kanalov naravnega nohta, za odstranjevanje suhe, odmrle obnohtne kožice ali za rusko manikuro pri trajno lakiranih in umetnih nohtih. Kombinirana manikura je danes trend v svetu nohtov in bruski, ki na varen način čistijo kanal, lok pod kožico, gube, ki obdajajo noht so pravi naslov za vsakega, za katerega je perfekcija...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brus GABKA Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala. Uporaba tega brusnega nastavka je približek uporabe bloka za poliranje. Velik plus tega bruska je tudi poliranje kože okoli nohta in sicer "na suho" ali celo z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brusni nastavki Slowianka v obliki kroglice se razlikujejo po velikosti in premeru in po oznaki in moči brusnega nastavka. Uporabljajo se za odstranjevanje odmrle obnohtne kožice pri manikuri in pedikuri, za poliranje kože okrog nohta ter za otišance. Rdeča oznaka označuje svedrčke za normalno ali občutljivo kožico. Brusek z modro oznako je namenjen...

  Na zalogi
 • 6,95 €

  KAMEN za čiščenje bruskov vam pomaga pri vzdrževanju brusnih nastavkov za bolj efektivno manikuro in odstranjevanje umetnega materiala. 

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Brus STOŽEC znamke Slowianka z karbida za PEDIKURO IN MANIKURO. ima tri pomembne lastnosti za nohtno stilistko: čisti tunel pri korekciji, popravlja tunel pri podaljševanju nohtov na šablono ali z dual formo in rešuje neljube situacije, če se nam gel steče v predel obnohtne kožice in se naredi dotik do kože. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Ozek brusek v obliki stožca iz karbida se uporablja za popravke pri gelu ali akrilu v predelu obnohtne kožice ali pod nohtom, za tanjšanje prostega roba umetnega nohta.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brus topa igla za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice pri manikuri, čiščenje obnohtnega kanala pri trajnem lakiranju in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Keramični brus za odstranjevanje gela ali akrila je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brus BOMBAŽ za poliranje služi popolnemu zaključku piljenega umetnega nohta pred nanosom barve ali zaključnega topa.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Keramični brusek izdelan iz korunda, na voljo v obliki valja ali stožca, za pripravo naravne nohtne plošče in čiščenje obnohtnih kanalov.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Brus z rumeno oznako znamke EURO FASHION je primeren za odstranjevanje trajnega laka ali za odstranjevanje tankega sloja gela. 

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brus TRAPEZ, s pomočjo posebne oblike očisti predel obnohtne kožice. Brus, ki očisti bočne kanale nohta in bočne dele nohtne plošče.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brusi PLAMEN Euro Fashion za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Brus za odstranjevanje umetnih mas kot so trajni lak, gel, akril gel, poly gel ali akril. Ta ovalni brus z zaobljenim vrhnjim delom znamke SLOWIANKA je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih. Vsi bruski te kategorije so karbidni, vzdržljivi in ob pravilni uporabi...

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Brus za odstranjevanje gela ali akrila znamke EURO FASHION je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Keramični brus za odstranjevanje gela ali akrila je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali zdrs...

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Brus »only clean« bi moral biti spremljevalec vsake nohtne stilistke. Uporaben je pri pripravi naravne nohtne plošče za trajno lakiranje ali za izdelavo umetnih nohtov iz gela ali akril gela. Njegova posebnost je ta, da pri dotiku naravne nohtne plošče le te ne poškoduje, kot se lahko zgodi s klasičnimi bruski za pripravo naravnega nohta.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brus za odstranjevanje trajnega laka, gela ali akrila, za tanjšanje umetnega materiala in popravke tunela pod nohtom.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Brus »only clean« bi moral biti spremljevalec vsake nohtne stilistke, sploh vsake začetnice. Uporaben je pri pripravi naravne nohtne plošče za trajno lakiranje ali za izdelavo umetnih nohtov iz gela ali akril gela. Njegova posebnost je ta, da pri dotiku naravne nohtne plošče le te ne poškoduje, kot se lahko zgodi s klasičnimi bruski za pripravo naravnega...

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Brusi v obliki SOLZE za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Ko čisti nohtno ploščo, spotoma čisti tudi kanal in predel obnohtne kožice. 

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Brusek DISK Slowianka za različne načine odstranjevanja gela in akril gela iz umetnih nohtov. Disk za piljenje z brusnimi nastavki je idealen za pedikuro, skrajšanje umetnih ali naravnih nohtov in odstranjevanje mase iz nohtne plošče.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Brusni nastavek E19 za učinkovito pripravo naravnega nohta in odstranjevanje odmrle kožice pri manikuri in pedikuri, pri trajnem lakiranju ali pri izdelavi umetnih nohtov. Ima obliko plamena, z ravno prav koničasto konico, za učinkovito ćiščenje loka pod kožno gubo in odtranjevanje obnohtne kožice iz nohtne plošče. 

  Na zalogi
 • Sale
  14,00 € 20,00 € -30%

  Karbidni brus uporabljamo z brusilnim aparatom, za odstranjevanje gela in akrila. Oblike brusov te kategorije vam bodo prav prišle pri odstranjevanju umetnega materiala, še posebno vrednost pa bodo začutili stilisti, ki radi popravijo prosti rob umetnega nohta pod ploščo nohta. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  2,10 € 3,00 € -30%

  Brusilni tulci - EF Sanding Caps dimenzije 14mm ali 6mm, različnih gradacij, v pakiranju 10 kom. Brusilne tulce se uporablja za oblikovanje prostega roba nohta, ter za zgladit morebitne neravne površine umetnega nohta ali pri pedikuri. Uporabljajo se v kombinaciji s nastavki za brusilne tulce ter z strojčki za manikuro in pedikuro. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • Sale
  4,87 € 6,95 € -30%

  Brusilni tulci s kapico dimenzije16mm, gradacije 150. Brusilni tulci s kapico, ki se uporabljajo v kombinaciji z nastavkom za brusilne tulce ter z brusilnim aparatom. Uporabljajo se pri pedikuri pri odstranjevanju trde kože podplatov in pet. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
 • 11,95 €

  Profesionalni sveder silikonske osnove se uporablja za matiranje naravne nohtne plošče, odstranjevanje obnohtne in odmrle kožice, čiščenje kanalov in loka pod gubo nohtov ter čiščenje same gube. Je črne barve in izredno natančen in je nepogrešljiv pri MAKRO, INSTA ali ZOOM manikuri.  Lahko se izvede v suhi različici ali s pomočjo SPEEDY removerja -...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brusni nastavki v obliki kroglice ZA POLIRANJE OBNOHTNE KOŽICE se razlikujejo po velikosti brusnega nastavka. Uporabljajo se za odstranjevanje odmrle obnohtne kožice pri manikuri in pedikuri, za poliranje kože okrog nohta ter za otišance. Modra oznaka bruska je namenjena normalni kožici ter agresivnejši trdi koži. 

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Brus stožec z zaobljeno konico za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri umetnih nohtov iz gela in akrila. Brus stoščaste oblike se delno uporablja za matiranje nohtne plošče ter za poliranje obnohtne kožice in gube. 

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Brus EURO FASHION za odstranjevanje umetnega materiala kot je gel, akril, akril gel, poly gel ter trajni lak. Brus stožec oblike za odstranjevanje trajnega laka, umetnega materiala kot je gel ali akril gel ter brusek, s katerim boste lahko pilili pod nohtom in s tem stanjšali noht. Brusek je karbidni, vzdržljiv in ob pravilni uporabi ne povzroča pekočega...

  Na zalogi
 • Sale
  1,75 € 2,50 € -30%

  Nastavek za brusilne tulce dimenzije 13mm. Nastavek za brusilne tulce, ki ga uporabljamo z brusilnim aparatom. Na nastavek pritrdimo brusilne tulce ali valje za odstranjevanje povrhnjice nohtne plošče ali za odstranjevanje trde kože podplatov. Primerni za delo v salonu, pri izvajanju manikure in pedikure. 

  Znižana cena!
  Na zalogi
Prikazujem 1 - 39 od 39 izdelkov