Škarjice in klešče 9 izdelkov.

 • 34,95 €

  ŠKARJICE Slowianka N-06 (Slowianka) imajo posebno obliko, pincetno in se uporabljajo kot klešče in kot škarjice. Uporabljamo jih pri oblikovanju in odstranjevanju obnohtne kožice pri kombinirani manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Škarjice za manikiro so obvezen pripomoček vsake manikerke ali nohtne stilistke. Škarjice Slowianka (Model N-4) v obliki lastovičjega repa so namenjene odstranjevanju obnohtne kožice ter oblikovanju šablone. Priročne so predvsem zaradi majhnosti in ozkosti rezila ter ostrosti.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Klešče za manikuro in odstranjevanje obnohtne kožice SLOWIANKA. Na voljo dve različici klešč za urejanje kožice, krajše 3mm C1 ali daljše 5mm C2.

  Na zalogi
 • 34,95 €

  Škarjice za obnohtno kožico FIRST GEL (lastovičji rep). Škarjice so na voljo v dveh različicah in sicer za desničarje in levičarje.

  Na zalogi
 • 59,95 €

  Profesionalne ročno izdelane škarjice PREMIUM Slowianka za obdelavo obnohtne kožice. Uporabljamo jih pri oblikovanju in odstranjevanju obnohtne kožice pri kombinirani manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 89,95 €

  Klešče za manikuro in pedikuro znamke Slowianka PREMIUM. Klešče za odstranjevanje obnohtne kožice so nepogrešljiv pripomoček kozmetičnih in manikerskih salonov. Gre za precizno orodje izdelano ročno. 

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali zdrs...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Dvostranska pinceta, ki je hkrati PINCH in pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice znamke Euro Fashion je danes skoraj nepogrešljiv pripomoček pri izdelovanju in modeliranju nohtov po sistemu šablon. 

  Na zalogi
 • 39,95 €

  Profesionalne škarje za obnohtno kožico STALEKS PRO Expert 50, ki jih stilisti obožujejo zaradi klasičnega upogiba in mehkega zapiranja. Izpolnjujejo svetovne standarde kakovosti in so na voljo v treh različicah. Ob pravilnem rokovanju imajo škarjice neomejeno uporabo.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov