Škarjice in klešče 9 izdelkov.

 • 34,95 €

  ŠKARJICE Slowianka N-06 (Slowianka) imajo posebno obliko, pincetno in se uporabljajo kot klešče in kot škarjice. Uporabljamo jih pri oblikovanju in odstranjevanju obnohtne kožice pri kombinirani manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Škarjice za manikiro so obvezen pripomoček vsake manikerke ali nohtne stilistke. Škarjice Slowianka (Model N-4) v obliki lastovičjega repa so namenjene odstranjevanju obnohtne kožice ter oblikovanju šablone. Priročne so predvsem zaradi majhnosti in ozkosti rezila ter ostrosti.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Klešče za manikuro in odstranjevanje obnohtne kožice SLOWIANKA. Na voljo dve različici klešč za urejanje kožice, krajše 3mm C1 ali daljše 5mm C2.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Škarjice za obnohtno kožico FIRST GEL (lastovičji rep). Škarjice so na voljo v dveh različicah in sicer za desničarje in levičarje.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Klešče za manikuro in pedikuro znamke STALEKS - PRO EXPERT. Klešče za odstranjevanje obnohtne kožice so nepogrešljiv pripomoček kozmetičnih in manikerskih salonov. Rezilo klešč je dolgo 5 mm. 

  Ni na zalogi
 • 59,95 €

  Profesionalne ročno izdelane škarjice PREMIUM Slowianka za obdelavo obnohtne kožice. Uporabljamo jih pri oblikovanju in odstranjevanju obnohtne kožice pri kombinirani manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 89,95 €

  Klešče za manikuro in pedikuro znamke Slowianka PREMIUM. Klešče za odstranjevanje obnohtne kožice so nepogrešljiv pripomoček kozmetičnih in manikerskih salonov. Gre za precizno orodje izdelano ročno. 

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali zdrs...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Dvostranska pinceta, ki je hkrati PINCH in pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice znamke Euro Fashion je danes skoraj nepogrešljiv pripomoček pri izdelovanju in modeliranju nohtov po sistemu šablon. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov