Nail art

Kamenčki, različnih oblik in dimenzij, ter barv, v kolekciji Crystal Collection Slowianka. Ta kolekcija vsebuje kaviar kroglice različnih barv in velikosti, kristalčke različnih barv ter kroglice, v različnih odtenkih in velikostih.

Neon Prahci NEON EXPLOSION so pigmenti, primerni tako za NAIL ART kot za barvno podlago na nohtu. Uporaba teh prahcov nima ovir in meja in z malo domišljije lahko ustvarite raznolike efekte na nohtih.

Vsi poznamo MIRROR PRAHCE in pri Slowianki imamo dve liniji. Mirror Effect Powders so večinoma prahci, ki barvo samo popestrijo, dodajo lesk, a izvorno barvo delno ohranijo (torej niso pokrivni). Druga linija, Metallic Pigments, so popolnoma pokrivni prahci, ki ustvarijo popoln metalni efekt na nohtu.

Pigmenti Slowianka so res neka posebnost in izboljšajo pokrivnost laka ali gela. Še posebej primerni so za NAIL ART. Z dodajanjem pigmenta v gel ali lak dobiš večjo pokrivnost materiala, ki je zelo zaželena pri ustvarjanju NAIL ART-a, spreminjaš lahko svetlost ali temnost materiala. Z njimi lahko spreminjaš odtenke gelov in lak gelov in dobivaš nešteto barvnih odtenkov.

Kolekciji za ustvarjanje tako imenovanega »suggar effect« sta SAND COLLECTION in SUMMER SNOW.

Ink collection so ink barve, alkoholne barve, s katerimi ustvarjamo različne NAIL ART efekte na nohtu.

Rush Gold je linija izredno pigmentiranih, metalnih gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART.

Nail art

Summer Snow kolekcija - prah z bleščicami Slowianka

Slowianka
Summer Snow kolekcija Slowianka
4,95 €
Neon prahi s bleščicami so hit poletja. Kolekcijo sestavlja 15 nasičenih neonskih odtenkov in en nežen, imenovan Wedding. Zelo vsestranski produkt. Z njim lahko naredimo posip barve, na kateri smo ohranili disperzijo. Zelo lepo vse vmešajo tudi v gradilne gele ali v lake. Summer Snow Collection Slowianka lahko uporabljamo za stilizacijo pod topom ali pa...
Pripomočki

Metalna paletka za ombre Slowianka

Slowianka
slow-OMBREpaletka
3,95 €
Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico in kovinsko paleto Slowianka Nail Trends lahko ustvarite katero koli od prelivajočih kreacij v trenutku. Paleta pa vam lahko služi tudi za mešanje barvnih gelov, lakov, pigmentov, akril gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART in za grajene umetne nohte.
Nail art

Pigmenti Neon Explosion Powders Slowianka

Slowianka
NEON EXPLOSION
2,99 €
Pigmenti Slowianka v neon odtenkih, ki dajo silno živahnost vašim nohtom v kričečih odtenkih. A niso samo zato. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.  Neon Explosion Powders Slowianka so pakirani po 1 gr. 
Nail art

Neon pigmenti Smoke Powder Euro Fashion

Euro Fashion
Smoke Powder EF
2,45 €
Pigmente Smoke Powder znamke Euro Fashion predstavlja 10 izjemno živahnih neon odtenkov. Vtremo jih lahko v gele, trajne lake, ponavadi bele osnove. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.
Ombre

Gobice za ombre Slowianka

Slowianka
slow-OMBREgobice
5,95 €
Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico Slowianka lahko ustvarite katero od prelivajočih kreacij v trenutku. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, pigmentiranimi trajnimi laki ... Za enostavno doseganje ombre efekta priporočamo pigmentirane gele Arter.   
10,95 €
Trden, stabilen in eleganten – ročaj Slowianka za »ombre« gobice. Z njegovo pomočjo in gobicami ustvarimo perfekten »ombre« in »baby boomer«. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, trajnimi laki ... Za enostavno doseganje ombre efekta priporočamo pigmentirane gele Arter. Za podlago pa priporočamo vedno mat top...
Nail art

Kolekcija metalnih prahov Slowianka

Slowianka
METALLIC PIGMENT LINE
8,95 €
Kolekcijo metalnih prahov Slowianka sestavljajo metalni mirror prahi v 9 različnih barvah in na nohtih ustvarijo učinek zrcala (mirror effect). Prahi za efekt ogledala Metallic Powders Slowianka so na voljo v original pakiranju 0,5gr.
Trajni lak

Sprej za Baby Boomer

Slowianka
slow-BabyBoomerSPRAY5
16,95 €
Inovativen izdelek za oblikovanje nohtov, s katerim je ustvarjanje baby boomer-ja preprosto, hitro in zelo učinkovito. Baby boomer Spray znamke Slowianka je fin prah za pršenje nohtov, ki zagotavlja popoln tonski prehod med osnovno barvo in belim prostim robom. Dodatno utrdi prosti rob nohta, zaradi česar je še bolj odporen na mehanske poškodbe in odrgnine.
BUBBLE LIQUID SLOWIANKA BUBBLE LIQUID SLOWIANKA 2
Ni na zalogi
Tekočine

Bubble Liquid Slowianka

Slowianka
Slow-bubble
11,95 €
Unikatna tekočina za nail art mehurčkov in balončkov na nohtu. Ko Bubble Liquid zmešamo s topom in barvnim lakom, se spremeni v penico, ki na nohtu ustvari edinstven efekt. V mešanici naj prevladuje Bubble Liquid. Ter mešanico polagamo na kontrastno barvo- če je v mešanici bel lak, naj bo v podlagi temnejši odtenek laka ali gela. Bubble Liquid Slowianka...
6,95 €
Gobice za BABY BOOMER ali OMBRE ter brisanje nohtov v setu 79 kom pakiranih v vrečki. Ne puščajo sledi ali kosmičev na površini nohta. Zagotavljajo ekonomičen, higieničen način odstranjevanja prahu in brisanja površin umetnih in naravnih nohtov. Idealno za odstranjevanje lepljive plasti gela. Uporabljajo se lahko tudi za topljenje trajnega laka.
Prikazujem 1-12 od 149 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM