Ostali pripomočki 11 izdelkov.

 • 10,95 €

  Kozmetična podlaga Slowianka za enkratno uporabo, plastificirana po spodnji strani, zaščiti pohištvo pred umazanijo ter pomaga vzdrževati čistočo v delovnem prostoru. Izdelana je iz celuloze, perforacija pa omogoča enostavno ločevanje kosov podlage. Je v beli barvi s črnim logotipom Slowianke- 40 kom (30x50 cm)

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Podlaga SLOWIANKA velikosti A3 ščiti mizo pri manikuri, trajnem lakiranju, izdelavi umetnih nohtov in pri NAIL ART-u.  Podlaga pa ni samo zaščita vaše mize, temveč tudi pravšnje ozadje za fotografiranje vašega izdelka. 

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Pripomoček za akril gele oziroma poly gele pakirane v tubi. Pomaga pri ekonomični porabi akril gela. Z pomočjo stiskalca oziroma ožemalnika iz tube izstisnete ves material.

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Imate radi NAIL ART dodatke, bleščice, kamenčke, prahce, samo gre vedno kaj narobe? Ali se kaj raztrese ali gre čisto preveč v smeti? Naj vam bo NAIL ART organizator v pomoč, naj ujame vse, kar ni ostalo na nohtu in naj vam omogoči enostavno pospravljanje in shranjevanje.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  KAMEN za čiščenje bruskov vam pomaga pri vzdrževanju brusnih nastavkov za bolj efektivno manikuro in odstranjevanje umetnega materiala. 

  Na zalogi
 • 0,95 €

  Če radi dekorirate nohte s kamenčki, perlami in podobnimi okraski za nohte, potem vam bo voščen svinčnik v pomoč pri organizaciji in aplikaciji NAIL ART-a na nohte. 

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Šablona za oblikovanje francoske linije pri grajeni francoski s akril geli in akrili. Uporabna tudi pri kreiranju 3D French tehnike. Šablono lahko uporabimo tudi pri "Air Brush" tehniki.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Podstavek za roke skrbi za oporo strankine roke med manikuro, izdelavo trajnega laka ali izdelavo umetnih nohtov iz gela ali akril gela. 

  Na zalogi
 • 15,00 €

  Papirnata podlaga, zaščitena s folijo, bo vedno varovala delovno površino in ustvarila pri stranki pozitiven vtis, ki kaže na higieno in čistost v salonu. Podlaga zaščiti vašo mizo za manikiro, zato je nujna za uporabo v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Bela posoda za dezinfekcijo orodja in pripomočkov pri manikuri, pedikuri, frizerski dejavnosti in ostalih kozmetičnih dejavnostih. Posoda za sterilizacijo vam omogoča sterilizacijo manjšega orodja in pripomočkov, brusilnih nastavkov, škarjic, klešč. Uporablja se z tekočino za sterilizacijo, v katero se pripomočki namočijo in pustijo nekaj minut. 

  Ni na zalogi
 • 20,95 €

  Udobna blazina za komolec je v pomoč vsaki stilistki nohtov. Oblazinjena podlaga ščiti komolec pred poškodbami, učinkovito preprečuje drgnjenje in hitro utrujenost po napornem delovnem dnevu. Povečajte udobje pri svojem delu in preprečite poškodbe, s katerimi se lahko srečamo pri rutinske delu manikure in izdelave umetnih nohtov. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov