ZNAMKE 16 izdelkov.

 • 8,95 €

  Bubble Gum kolekcija trajnih lakov Slowianka je sestavljena iz 10-iz nasičenih neonskih barv s sladkim vonjem žvečilnega gumija.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Slowianka je za vas pripravila pokriven in pigmentiran bel trajni lak ARCTIC WHITE v original pakiranju 8 ml. Nova formula močno pigmentirane bele bo poudarila obliko vsakega nohta-trajno lakiranega ali umetno grajenega z gelom ali akrilom.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Vezni gel lak Struct gel INSPIRE je baza za trajno lakiranje, ki poskrbi za ojačite nohta, samoizravnavo površine ter za zaščito nohtne plošče. Vezni ge l lak je edinstven strukturni gel, zahvaljujoč kateremu lahko enostavno okrepite svoje nohte, olajšate njihovo zdravo in hitro rast.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Nova kolekcija trajnih lakov Gel Me ESN v nežnih, pastelnih odtenkih. Secret Garden Collection vsebuje 6 odtenkov v 8ml steklenički za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Lak Gel Gel Me 8 ml v NUDE odtenkih za trajno lakirane in umetne nohte. Odlična vzdržljivost, pokrivnost ter lepe barve v nude odtenkih za sistem trajnega laka ali za gelne in akrilne nohte.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Lak Gel Gel Me 8 ml - NEON odtenki za trajno lakiranje in za umetne nohte. Lak Gel zaznamujejo odlična vzdržljivost in pokrivnost ter lepe barve neon odtenkov.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Nova kolekcija trajnih lakov Gel Me ESN v nežnih, zimskih odtenkih, ki kličejo pomlad. ICY Collection vsebuje 6 odtenkov za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Green Treasures kolekcija trajnih lakov Slowianka v original pakiranju 8 ml. Šest unikatnih zelenih hibridnih lakov, v različnejših odtenkih in verzijah. Zeleni gel laki, ki so na voljo: 333 EMERALD, 334 BOTTLE, 335 OLIVE, 336 GRINCHY, 337 CHRISTMAS TREE, 338 WREATH. Na voljo kot original pakiranju 8ml.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  HERITAGE kolekcija trajnih lakov 8 ml Slowianka vsebuje pet klasičnih jesensko zimskih odtenkov (223-227) in pet klasičnih odtenkov nasičenih z bleščicami (228-232). Imena spominjajo na aristokratsko družino, kjer se prepletajo družinske vezi in sorodniki zelo različnih karakterjev.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Power Team je kolekcija trajnih lakov za permanentno lakirane ali umetne nohte, ki združuje raznolike karakterje, temperamente in... odtenke. In kateri segment je vam najbolj všeč - pomladen, poslovni ali romantičen? 

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Kolekcija permanentnih lakov INTERSTELLAR navdušuje s 5 klasičnimi pastelnimi odtenki in 5 bleščicami s FLASH efektom. Kdo izmed vas obožuje sijoče nohte? Premaknite se v skrivnosten in neraziskan kozmični svet z zbirko trajnih lakov INTERSTELLAR Slowianka. Flash efekt in enobarvni trajni laki so primerni tako za trajno lakirane nohte, kot tudi za...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Permanentni lak First Gel je mazljiv, kremast, pokriven ter omogoča hitro in učinkovito delo v kozmetičnih in manikerskih salonih. Na voljo v steklenički 10ml.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Nove baze za trajno lakiranje naravnih nohtov linije Natural Base Cover Line Slowianka. Baze linije Natural Base Cover Line Slowianka so na voljo v original pakiranju 8 gr. So srednje goste konsistence, kamuflažno pokrivne v 70 %, malo disperzijske po utrjevanju ter z pH vrednjostjo 7. V tej kolekciji najdete: Sand, Taupe, Blush, Peony, Sunrise, Salt,...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Barvni laki v živih, neon odtenkih kolekcije Water Neon Slowianka. Značilnost trajnih lakov te znamke je dobra pigmentiranost, pokrivnost, mazljivost in obstojnost. Primerni so za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov. V tej kategoriji so na voljo trajni laki v dveh efektih – z finimi...

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Mistični odtenki s kosmiči zlate folije odlično izpadejo v verziji s sijajem kot v mat verziji. Gre za samoizravnalno, kremasto, rahlo transparentno kolekcijo trajnih lakov Petals Alchemy.Kolekcijo sestavljajo stekleničke 8g.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  LAK GEL barvni CARBON BLACK za trajno lakiranje ali lakiranje umetnih geliranih ali akrilnih nohtov. Nova formula močno pigmentirane črne bo poudarila naravno lepoto vsakega nohta.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 16 od 16 izdelkov