Gel

Kategorija, v kateri najdete izdelke za podaljševanje in gradnjo umetnih nohtov, na šablone ali tudi na umetne konice ali za utrjevanje naravnih nohtov, po sistemu Slowianka Nail Trends, First Gel in EF Exclusive.

Tu najdete goste in tekoče ali samoizravnalne gele, v različnih odtenkih: prozorne, bele, kamuflažne, z bleščicami in brez.

Na voljo tudi akril geli (ali imenovani tudi poly geli), katerih ime pove, da so kombinacija gelov in akrilov. Tudi ti so na voljo v prozorni različici, več kamuflažnih različicah in beli različici. 

Prav tako pa je na voljo akril, katere prahe najdete v beli različici, kamuflažni ter transparentno prosojni. 

Gel

Natural Pink Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
NATURAL PINK COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita barva v roza bež odtenku je nenadomestljiva v enobarvni različici, kot tudi v stilu Baby boomerja ali...
15,95 €
Inovativni in univerzalni izravnalni geli, idealni za gradnjo umetnih nohtov in krepitev naravnih nohtov. Konsistenca in gostota izdelka vam omogoča delo s čopičem iz stekleničke, kar pomeni, da čopiča za gel ne potrebujete. Vsebuje vlakna - karbonska mikrovlakna, zaradi katerih je gel bolj obstojen in odporen na vse mehanske poškodbe. 
MOZAIK BARVNI UV GEL EF EXCLUSIVE (transparentni gel) MOZAIK BARVNI UV GEL EF EXCLUSIVE (transparentni gel) 2
  • On sale!
Zadnji kosi na voljo
10,00 €
Mosaik barvni gel je transparenten in se odlično kombinira z bleščicami in ostalim nail art-om. Na nohtu z njim ustvarimo pol prosojen efekt, podoben obarvanemu steklu. Uporablja se lahko kot premaz narisane poslikave nohta. Z njim lahko ustvarite akvarij efekt ali ga uporabite v grajeni francoski, samostojno ali z njim pokrijete bleščice. 
Trajni lak

Cat Eye gel 5D FIRST GEL

First Gel
fg-
10,95 €
Magnetni gel z edinstveno formulo ustvarja v kombinaciji z magnetom edinstveni 5D učinek na kateri koli barvni podlagi, praviloma je to črna ali temna. Na voljo v treh kombinacijah v pakiranju 3 gr. 
Topi - zaključni laki

Top Coat Long Lasting - ekstra močan zaključni top brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopLONGLASTING
14,95 €
Zaključni lak Long Lasting z visoko zaščito da nohtu močan ščit, ki se ne kruši in zašiti vse sloje. Je gostejše konsistence in brez disperzije in ga uporabljamo za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela ali trajno lakiranih nohtov. Ta top je bil ustvarjen za obremenjene nohte izpostavljenim mehaničnim dejavnikom.
Geli z bleščicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. V tej kategoriji boste našli GLANZ IMPULS (VIJOLIČNA MEŠANICA) ali GLANZ INFIUM (SREBRNA MEŠANICA). Na voljo v original pakiranju 5 gr.
Arter Painting Gel je pigmentiran gel v tubici v desetih odtenkih: belem, rumenem, rdečem, oranžnem, vijoličnem, zelenem, modrem, črnem, rjavem in v barvi maline. Primerni za barvanje umetnega nohta in za dekoracije in poslikave nohtov: tanke linije, One stroke, Zhostovo, francoski stil, Baby boomer, ombre, … Med sabo jih lahko mešate kot tempera barve...
11,95 €
Izredno gost barvni gel, ki spominja na pasto v poletnih, živih, NEON odtenkih, primernih za umetne nohte, gelne ali akrilne. Neon kolekcijo sestavlja šest privlačnih in izredno pigmentiranih odtenkov znamke First Gel.
14,95 €
Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi Baby boomer, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. Na voljo v lončku 5gr.
Gel

Combi Pink UV/LED Slowianka

Slowianka
Combi Pink Slowianka
20,95 €
Roza gel z odličnim oprijemom na naravne nohte, kar je idealno za francoski Baby Boomer učinek. Żel Combi Pink - pinching gel UV/Slowianka
Barvni geli

Gold Rush - barvni geli z metalnim učinkom Slowianka

Slowianka
GOLD RUSH SLOWIANKA
12,95 €
Linija Gold Rush Slowianka sestavlja 6 odtenkov tekočih ekstremno pigmentiranih in pokrivnih metalik gelov. Gold Rush Classic Elegance Slowianka je primerna za dekoracije, poslikave, konture, tanke linije, ombrete, baby boomerje. Na voljo v original pakiranju, v steklenički 2,5 gr: Gypsy Gold, Russian Gold, White Gold, Aquamarine Gold, Pistachio Gold in...
14,95 €
Velvet Top Coat Slowianka je zaključni gel lak z žametnim mat efektom. Nanaša se lahko na trajno lakirane ali umetne nohte, po polimerizaciji spominja na žamet in je popolnoma brez disperzije. Uporabljamo ga kot mat zaključek ali kot podlago za različne tehnike poslikav nohtov in nail art-a. 
Prikazujem 1-12 od 116 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM