GOSTI GRADILNI GELI 6 izdelkov.

 • 24,95 €

  Smoky Cover Gel SLOWIANKA je kamuflažni gel temnejšega tena. Je samoizravnalen pri sistemu nanašanja "ONE TOUCH" in pri modeliranju ne teče. Smoky je kamuflažni gel, primeren za »pinchanje« ali oblikovanje nohtov s stiskanjem, z njim umetne nohte podaljšujemo in gradimo. Ker je gost, ga lahko uporabite tudi pri korekciji, za popravljanje oblike nohta ter...

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Dry Cover Natural Slowianka je gost kamuflažni gel temnejšega kožnega tena. Z njim lahko podaljšujemo nohte na šablono ali z DUAL FORMO. Primeren je za modeliranje, grajenje nohtov. Za grajenje naravnih nohtov ali podaljšanih nohtov. Njegova največja vrlina je grajena posteljica pri grajeni francoski. Najlepše se nanaša po sistemu ONE TOUCH. 

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Creamy Butter je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel v » zadimljeno « roza odtenku. Gre za gel z edinstveno teksturo, ki spominja na stopljeno maslo, je kamuflažni in pokriven v 70-80 %. Zaradi gostejše strukture se nanaša po sistemu »one touch« in omogoča gradnjo na več nohtih hkrati.

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Constant Clear CC Gel je prozoren gel z odličnim oprijemom na naravne nohte. Uporaben je prav za vse, za podaljševanje, za modeliranje nohtov, za utrjevanje naravnih nohtov in za korekcijo. Ljubiteljice grajenih bleščic boste navdušene. In ker je gost, lahko z njim elegantno popravimo obliko nohta pri korekciji, brez šablone. Tiste ki nohte "pinchate",...

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Lumino Cover Gel SLOWIANKA je kamuflažni gel svetlejšega tena. Je samoizravnalen pri sistemu nanašanja "ONE TOUCH" in pri modeliranju ne teče. Lumino je kamuflažni gel, primeren za »pinchanje« ali oblikovanje nohtov s stiskanjem, z njim umetne nohte podaljšujemo in gradimo. Ker je gost, ga lahko uporabite tudi pri korekciji, za popravljanje oblike nohta. 

  Na zalogi
 • 20,95 €

  Soft White Slowianka Nail Trends 50 gr je mlečno bel gradilni gel za umetne nohte, ki se uporablja za perfektno linijo francoske pri izgradnji grajene francoske linije. Namenjen je za salonsko delo in za tekmovanja, predvsem za podaljševanje na šablono.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov